‘Huis Gemaakt’: Dit koppel wint en krijgt huis cadeau!

Vanavond was het tijd voor de grote finale van Huis Gemaakt. Daarin stonden Cedric & Anaïs en Eline & Younes lijnrecht tegenover elkaar. Maar liefst drie partijen beslisten mee over het lot van de duo’s. Die partijen kozen uiteindelijk voor Cedric & Anaïs uit Antwerpen. Het jonge koppel krijgt dus hun volledig gerenoveerd huis cadeau.

Het is zover. Eindelijk weten we welk koppel dit seizoen van Huis Gemaakt heeft gewonnen. Zes maanden lang hadden de twee overgebleven koppels, Anaïs & Cedric en Younes & Eline, naar dit moment toegeleefd. Een van de twee duo’s zou namelijk een huis winnen. En wie dat is, dat werd vanavond dus beslist. Met dank aan potentiële kopers, makelaars en de kijkers thuis krijgt het koppel uit Antwerpen hun volledig huis cadeau.

Finale

Meer dan een half jaar lang spendeerden de koppels uit Huis Gemaakt aan de verbouwing van hun eigen woning. Dat begon bij het uitbreken van een leegstaand pand en eindigde bij een compleet vernieuwd en gepersonaliseerd huis. In de finale namen Beringen en Antwerpen het tegen elkaar op, al was er nog weinig te doen aan de uitslag.

De twee duo’s konden niets meer aan het huis veranderen en de overwinning hing volledig af van andere mensen. Potentiële kopers en makelaars bezochten de twee panden en gaven nadien hun mening over de inrichting en afwerking. Ook de kijkers thuis hadden inspraak, want die konden een stem uitbrengen via de website van VTM of via sms.

Antwerpen

De bezoekers en kijkers kozen uiteindelijk voor het Antwerpse duo Cedric & Anaïs. Daarmee versloegen ze concurrenten Eline & Younes en krijgen ze hun zelf verbouwde woning zomaar cadeau. Het koppel zal dus ook het huis niet meer moeten afbetalen. En dat cadeau komt als geroepen, want onlangs werd het huis waar het koppel voordien in woonde onbewoonbaar verklaard.

“Dit is echt niet normaal!”, vertelde het koppel vlak na de overwinning. “We beseffen nog niet goed wat ons is overkomen en dat we dit cadeau gewonnen hebben.” Daarnaast vertelt het koppel ook over hoe groot de uitdaging was. “Het was zo’n uniek avontuur. De ervaring die we dankzij Huis Gemaakt hebben opgedaan is onbetaalbaar. We zouden er zo opnieuw aan beginnen.”

Anaïs en Cedric winnen deze editie van ‘Huis Gemaakt’. (Bron: VTM)
Meer
Lees meer...