‘Huis Gemaakt’: De drie woonkamers krijgen indrukwekkende metamorfose

De huizen in Huis Gemaakt beginnen alsmaar meer afgewerkt te worden. Vorige week zagen we hoe drie koppels na de slaapkamer make-over het spel moesten verlaten. Deze week volgen we dus de overblijvende drie koppels in hun eigen huis. Zij krijgen nu de kans om de rest van het huis aan te pakken, waaronder de woonkamer. Het was deze aflevering ook die kamer die aan de jury werd getoond.

Het einde van Huis Gemaakt komt dichterbij. Dat betekent dat de drie koppels uit Antwerpen, Beringen en Boortmeerbeek een tandje moeten bijsteken. Deze aflevering draaide alles om de woonkamers. Elk koppel kreeg de kans om hun woonkamer onder handen te nemen, waarna de jury de beste kamer zou belonen. De winnaar krijgt namelijk een extra renovatiebudget voor de rest van het huis.

Woonkamers

In de aflevering van vanavond zagen we hoe de drie koppels uiteindelijk hun woonkamer klaar kregen net voor het jurybezoek. Al was het bij Emiel en Alexia in Boortmeerbeek even extra stressvol. Zij wilden namelijk, net als Cedric en Anaïs moulures, of plafondlijsten, plaatsen. Maar dat leek minder makkelijk dan gedacht. Uiteindelijk kwam hun woonkamer en die van de anderen er mooi uit.

Aan alle kamers is zichtbaar heel hard gewerkt. Zo zien sommige woonkamers er zelfs helemaal anders uit als daarvoor. Dat is de bedoeling, maar in Beringen is de kamer bijvoorbeeld helemaal opengetrokken. Wat toch voor heel wat verbazing zorgde. Bij alle drie de koppels is de woonkamer dus een succes, maar nu zal de jury moeten kiezen wie de winnaar van de opdracht is.

Emiel & Alexia, Cedric & Anaïs en Eline & Younes maken namelijk allemaal kans op een extra renovatiebudget van 2.000 euro voor de rest van de werken. Dat geeft een van de koppels natuurlijk een voordeel, maar welk koppel dat wordt, weten we pas volgende week. Oordeel in de tussentijd gerust zelf.

Antwerpen

Bron: VTM

Beringen

Bron: VTM

Boortmeerbeek

Bron: VTM

Huis Gemaakt is elke dinsdag en donderdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...