‘Huis Gemaakt’: Er is instortingsgevaar in Antwerpen

Elke dinsdag en donderdag kan je op VTM kijken naar Huis Gemaakt. De volgende eliminatie komt alsmaar dichterbij en dat betekent dat alle duo’s enorm moeten doorwerken. Ze krijgen elk de kans om hun droomslaapkamer te ontwerpen en te maken. De koppels die dat per stad het beste doen mogen verder in het programma.

De duo’s van Huis Gemaakt staan voor de grootste opdracht tot nu toe. Ze moeten namelijk elk een slaapkamer ontwerpen en uitwerken. En hoewel dat leuk klinkt, staat er een strakke deadline op. Door die deadline neemt ook de druk en spanning toe. En dat zorgt dan weer voor een aantal onvoorziene omstandigheden.

Instortingsgevaar

In Antwerpen strijden Cedric en Anaïs tegen Lien en Melvin. Een aantal weken geleden kregen Cedric en Anaïs al te krijgen met een eerste grote teleurstelling. Toen kregen ze namelijk te horen dat ze hun droomkeuken op de hoogste verdieping mochten vergeten. Maar deze week lijkt het pas echt mis te lopen.

Wanneer het duo begint aan de uitwerking van de slaapkamer, proberen ze een muurtje te slopen om de dressing te vergroten. Maar als Cedric nietsvermoedend het muurtje begint uit te kappen dreigt er plots instortingsgevaar. In een mum van tijd zal het dus niet langer om de slaapkamer draaien, maar wel om de veiligheid en stabiliteit van het volledige pand.

“Door een heel stom muurtje kan heel de voorkant instorten. De verantwoordelijkheid van het huis ligt nu in onze handen”, klinkt het bij Cedric. Daarna belt hij meteen het noodnummer. Door die kleine fout staat zowel de droom van Anaïs en Cedric als van Melvin en Lien op instorten. Al zijn die laatste zich nog van geen kwaad bewust, want zij zijn al bezig met de inrichting van de kamer. We hopen alleszins dat het goedkomt.

Meer
Lees meer...