‘Huis Gemaakt’ komt terug: Dit zijn de deelnemende koppels

Na een succesvol eerste seizoen komt VTM zeer binnenkort met een tweede seizoen van Huis Gemaakt. Vanaf 5 april strijden negen koppels om drie huizen in Antwerpen, Beringen en Boortmeerbeek. Uiteindelijk zal slechts één koppel er met het huis vandoor gaan.

Vorig jaar werden er over heel Vlaanderen al drie huizen gerenoveerd, en ook dit jaar zal dat het geval zijn. Vanaf 5 april nemen negen koppels het tegen elkaar op in Huis Gemaakt om uiteindelijk met hun droomhuis aan de haal te gaan. Er zijn negen koppels en drie locaties, dat wil zeggen dat er in eerste instantie drie koppels per locatie zijn. Die moeten het eerst tegen elkaar opnemen, en de winnaar daarvan moet pas nadien tegen de winnaars van de andere locaties strijden om de overwinning.

Antwerpen

Het eerste te renoveren huis staat in Antwerpen. Het is een herenhuis in het noorden van de stad, maar eentje dat al meer dan tien jaar leegstaat. Dat is er ook aan te zien, want de tijd heeft het huis aangetast. De drie koppels die hier aan de slag zullen gaan, zullen het huis dus wat extra liefde moeten geven.

Die koppels zijn Cedric (23) en Anaïs (21), Lien (23) en Melvin (23), en Sky (28) en Charlotte (27). Drie jonge duo’s die elk zullen strijden om een finaleplek en een huisje in het midden van een hippe stad als Antwerpen. Al is er eerst heel wat werk te doen.

vlnr. Cedric & Anaïs, Melvin & Lien, Charlotte & Sky (Bron: VTM)

Beringen

Ook in Limburg staat er dit seizoen een huis dat gerenoveerd zal worden door drie duo’s. Hier gaat het om een charmante woning met een grote tuin, dat niet ver van de Limburgse bossen ligt. Het grootste probleem met dit huis, is dat de tijd er een beetje is blijven stilstaan. Het is dus aan de koppels om er nieuw leven in te brengen.

Die koppels zijn Didier (28) en Melanie (31), Yasmine (21) en Mattia (23), en Younes (28) en Eline (25). In Beringen variëren de leeftijden van de koppels iets meer dan in Antwerpen, maar natuurlijk ligt het huis ook iets verder van de stad.

vlnr. Didier & Melanie, Yasmine & Mattia, Younes & Eline (Bron: VTM)

Boortmeerbeek

Het laatste huisje staat in Boortmeerbeek. Ongeveer 60 jaar geleden was dit huis een kruidenierswinkeltje. Achteraan werd er dagelijks brood gebakken. Het winkeltje was een vaste waarde voor de inwoners van Boortmeerbeek. Nu staat het pand al vijf jaar liefdeloos te verkommeren. Tijd voor de koppels om het in zijn oude glorie te herstellen.

Die koppels zijn Alexia (28) en Emiel (30), Elise (26) en Yorick (31), en Sebastien (25) en Ines (27). Zij zullen het huis in het Leuvense een nieuw leven moeten geven. Eén van deze duo’s zal uiteindelijk ook tegen het winnende koppel uit Antwerpen en Beringen strijden om de overwinning.

vlnr. Alexia & Emiel, Elise & Yorick en Sebastien & Ines. (Bron: VTM)

Bekijk de eerste preview hier:

Huis Gemaakt is vanaf 5 april om 20.35 uur te zien op VTM en via VTM GO.

Meer
Lees meer...