‘Huis Gemaakt’: Onenigheid over huisinrichting zorgt ervoor dat jury moet tussenkomen

In de vorige aflevering van Huis Gemaakt zagen we hoe twee koppels het programma moesten verlaten. Dat zorgt ervoor dat er op dit moment per locatie nog twee koppels tegen elkaar strijden. Zij hadden de beste ideeën en krijgen dus ook de kans om die uit te werken. Alleen zorgt dat in Antwerpen vanavond voor heel wat onenigheden.

De nieuwe aflevering van Huis Gemaakt zorgt al meteen voor wat spanningen tussen de koppels. Nadat de Antwerpse duo’s Melvin & Lien en Anaïs & Cedric vorige aflevering te horen kregen dat ze verder gingen in de wedstrijd, mochten ze meteen beginnen uitbreken. Maar bij uitbreken hoort natuurlijk ook meteen een idee qua inrichting. En dat is iets waar beide koppels het niet meteen over eens zijn. Vanavond zien we hoe jurylid Cerina Marchetta in hun plaats een beslissing zal maken. 

Zolder

Het lijkt ons geen cadeau, zo samen met een ander koppel je ideale huis bouwen. Zeker niet wanneer dat koppel ook zijn eigen idee van een perfecte woning heeft. Dat krijgen we vandaag te zien in Huis Gemaakt. In het pand in Antwerpen komen de duo’s namelijk niet overeen over de functie van de zolder. Melvin en Lien willen er graag een master bedroom van maken, terwijl Anaïs en Cedric er hun droomkeuken in willen bouwen. Dat gaat natuurlijk niet allebei, dus moeten er keuzes gemaakt worden.

Na een hevige discussie lijkt die keuze nog steeds niet gemaakt. Dat zorgt ervoor dat jurylid Cerina tussenbeide moet komen. “Niemand van jullie wil een toegeving doen? Dan ga ik het moeten doen vrees ik”, klinkt het kordaat. Die beslissing zal alvast een van de twee koppels teleurgesteld achterlaten.

Bekijk de preview hier:

Huis Gemaakt is elke dinsdag en donderdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...