‘Huis Gemaakt’: Melvin en Lien reageren verrast op eliminatie

In Huis Gemaakt zijn er gisteren keuzes gemaakt. De jury van het programma moest namelijk drie van de zes koppels naar huis sturen. Dat gebeurde nadat alle koppels een eigen slaapkamer hadden ontworpen en uitgewerkt. In Antwerpen gingen Anaïs en Cedric door en dat kwam niet goed binnen bij afvallers Melvin en Lien. Zij reageren nu via Instagram op hun verlies.

In de laatst uitgezonden aflevering van Huis Gemaakt was te zien hoe slechts drie van de zes koppels doorgingen naar de volgende fase van het programma. Die drie koppels mogen nu volledig hun eigen ding doen met het huis dat in hun stad gelegen is. In Antwerpen waren de afvallers Melvin en Lien, die van de bovenste verdieping nochtans een mooi afgewerkte master bedroom maakten. Zij reageren nu verrast op hun Instagrampagina. “Ik krijg het maar niet uit mijn hoofd”, klinkt het.

Antwerpen

In het pand in Antwerpen zijn er al heel wat kleine en grote dingen gebeurd. In eerste instantie streden er drie koppels om het huis, maar Charlotte en Sky vielen al snel af na de eerste maquette-opdracht. Dat betekende dat Anaïs en Cedric en Melvin en Lien verder mochten dromen van een nieuw huis. Beide koppels maakten dan ook van één ruimte hun droomslaapkamer. Die zou bepalen welk koppel het volledige huis uiteindelijk onder handen zou mogen nemen.

Dat koppel werd uiteindelijk Anaïs en Cedric. En daar waren afvallers Melvin en Lien niet meteen mee opgezet. Hoewel hun reactie op televisie leek mee te vallen, heeft Lien nu toch gereageerd via Instagram. “Ik geef toe dat Melvin & ik al het gevoel hadden dat de overwinning binnen handbereik lag. Wat wil je ook als je daar staat met een bijna perfecte kamer tegenover een kamer die alles behalve af is. Wat doet een kleur er op dat moment nog toe?”, staat er in te lezen.

Daarnaast doet Lien ook nog een laatste ‘uithaal’ naar het programma. “Wij hadden zelfvertrouwen in het spel, in de wedstrijd, in een eerlijke jury, in onze kamer. En die hebben ze ons ontnomen. Zij lopen samen met ons een marathon. Wij halen de finishlijn, lopen door het lint. Zij niet, zij halen de finish niet. En toch gaan zij naar huis met een gouden medaille?”, klinkt het ook nog.

Bekijk de post hier:

Huis Gemaakt is elke dinsdag en donderdag te zien op VTM en via VTM GO.

Meer
Lees meer...