‘Huis Gemaakt’: Deze mensen zullen beslissen welk koppel wint

Het is zover. Deze week weten we welk koppel uit Huis Gemaakt een huis wint. Van maandag 30 mei tot en met donderdag 2 juni is er elke dag een aflevering te zien op VTM. In de eerste twee afleveringen werken de koppels hun huis af, woensdag is er de grote finale en donderdag volgt de zender het winnende duo. Maar wie dat winnende duo wordt, daar mogen drie verschillende partijen over meebeslissen.

Na heel wat zwoegen en zweten weten de overgebleven koppels uit Huis Gemaakt eindelijk bijna of ze hun huis ook echt mogen houden. Een van de drie duo’s valt nog net voor de finale af, maar de andere twee strijden op woensdag 1 juni voor de hoofdprijs. Maar wie die hoofdprijs wint en in het huis zal mogen blijven wonen, dat wordt beslist door drie verschillende kanalen.

Jury, bezoekers en kijkers

In Huis Gemaakt gaat het op dit moment nog tussen drie koppels. Cedric en Anaïs uit Antwerpen, Alexia en Emiel uit Boortmeerbeek en Younes en Elien uit Beringen. Een van die drie koppels zal woensdag hun droomhuis winnen. Maar voor het zover is, zal een van de duo’s ook nog afvallen. Daarna gaat het tussen de twee beste koppels.

Op woensdag 1 juni is er dan de grote finale. In die finale zullen verschillende mensen kunnen meebeslissen over het lot van de koppels. Deze keer ligt dat lot namelijk niet in de handen van de jury. “Drie partijen zullen tijdens de finale punten mogen geven”, vertelt presentatrice Dina Tersago. “50 potentiële kopers komen de huizen bezoeken, 25 makelaars geven hun professionele mening en ook de kijkers thuis krijgen inspraak.” De twee finalisten worden in de aflevering van dinsdag 31 mei bekendgemaakt. Kijkers kunnen tijdens de finale op 1 juni via sms of de website hun stem uitbrengen.

Huis Gemaakt is deze week elke dag om 20.35 uur te zien bij VTM.

Meer
Lees meer...