‘Huis Gemaakt’-finale zal vier dagen duren

Terwijl de koppels in Huis Gemaakt nog druk bezig zijn aan de laatste kamer van het huis, is het volgende week toch al tijd voor de grote finale. Die finale zal maar liefst vier dagen duren. VTM zal zowel op maandag, dinsdag, woensdag als donderdag een aflevering uitzenden. Op donderdag weten we ook meteen wie er met de grote overwinning aan de haal gaat.

Volgende week zal één koppel een volledig afgewerkt huis winnen. Dat huis hebben ze natuurlijk wel zelf afgewerkt, maar toch staat er dus gigantisch veel op het spel. Om het allemaal nog spannender te maken, besliste VTM om er een echte Huis Gemaakt-week van te maken. De ontknoping zal dus vier afleveringen tellen, die allemaal in dezelfde week worden uitgezonden.

Ontknoping

Op dit moment gaat het nog tussen drie koppels: Anaïs en Cedric uit Antwerpen, Alexia en Emiel uit Boortmeerbeek en Younes en Eline uit Beringen. Eén van die koppels zal volgende week een huis winnen.

In de volgende twee afleveringen van Huis Gemaakt, die deze week te zien zullen zijn, zien we hoe de koppels de keuken onder handen nemen. Volgende week maandag en dinsdag, 30 en 31 mei, zien we hoe de duo’s de puntjes op de i zetten. Op woensdag 1 juni volgt dan de grote finale. Dan weten we welk koppel het huis wint. Op donderdag 2 juni valt het doek over het huidige seizoen en volgt VTM het winnende koppel vlak na hun overwinning.

Keuken

Maar vooraleer we kunnen genieten van die spannende finaleweek, moeten de koppels eerst hun keuken klaar zien te krijgen. Dat proces zien we in de afleveringen van deze week. Terwijl Alexia en Emiel er met plezier aan lijken te beginnen, is dat bij Anaïs en Cedric minder het geval. De keuken zorgt namelijk al meteen voor kortsluiting in hun hoofd, waardoor ze de hulp van werfleider Johny moeten inroepen.

Ook in Beringen, bij Younes en Eline, neemt de spanning toe. Al lijkt Younes er zich nog niet veel van aan te trekken. Hij wordt benoemd tot “tegelman” en legt op zijn eigen (rustige) manier alle tegels in de keuken. We zijn alvast benieuwd naar hoe het uiteindelijke resultaat er zal uitzien.

Meer
Lees meer...