Bart en Béa binnenkort naast Dina Tersago te zien in ‘Huis Gemaakt’

Huis Gemaakt komt terug. Eerder maakte VTM bekend dat het populaire programma met presentatrice Dina Tersago in de loop van dit jaar opnieuw te zien zal zijn op de zender. Op dit moment is het programma op zoek naar kandidaten, dus inschrijven is de boodschap. In het nieuwe seizoen zullen ook twee bekende namen hun intrede maken: Bart en Béa uit Blind Gekocht.

Wie programma’s over huizen zegt, die zegt Bart en Béa. Het duo is al sinds het eerste seizoen van het Play4-programma Blind Gekocht enorm bekend in Vlaanderen. Dat heeft ook VTM gemerkt, want de zender heeft de twee ook binnengehaald voor Huis Gemaakt. Het nieuwe seizoen is momenteel in volle voorbereiding. Jonge koppels kunnen zich nog inschrijven via de site van de zender.

Huis Gemaakt

Het succesprogramma Huis Gemaakt keert terug met een splinternieuw seizoen. Niet zomaar een nieuw seizoen, maar één dat meteen met een verrassende twist van start gaat. De koppels die het verbouwavontuur starten, zullen dat namelijk niet meer doen in onbekende leegstaande panden.

Voor het eerst in de geschiedenis kunnen kandidaat-verbouwers vooraf al kennismaken met de te verbouwen woningen – die deze keer gelegen zijn in Aalst, Antwerpen en Hasselt – en zich inschrijven voor een pand naar keuze.

Bart en Béa

Als de koppels zijn gekozen en de panden zijn verdeeld, dan zal het programma echt van start gaan. En deze keer krijgt presentatrice Dina Tersago de hulp van twee bekenden in de wereld van de ‘verhuistelevisie’. Bart Appeltans en Béa Vandendael zullen aannemer Cerina Marchetta bijstaan in de jury.

Vastgoedexpert Béa Vandendael kent de huizenmarkt als haar broekzak en zal de jonge koppels helpen om hun pand naar een hoger niveau te tillen en zo een meerwaarde te creëren. Bart Appeltans loopt over van creativiteit en wil de kandidaten inspireren bij hun interieurkeuzes. Hij zal hen met raad en daad bijstaan om een interieur samen te stellen dat zowel bij hun persoonlijkheid als bij het pand past. 

Bekijk de aankondiging hier:

Huis Gemaakt zal later dit jaar verschijnen op VTM.

Meer
Lees meer...