‘Huis Gemaakt’: Deze zes koppels zullen het tegen elkaar opnemen in het nieuwe seizoen

Op dit moment kunnen kijkers van VTM wekelijks al genieten van onder andere De Verraders en Blind Getrouwd, maar vanaf dinsdag 31 oktober komt Huis Gemaakt daar nog bij. Het programma is ondertussen al toe aan zijn derde seizoen en heeft in het verleden al twee koppels een nieuw huis geschonken. Deze keer gaan zes koppels de strijd aan.

Huis Gemaakt komt volgende week terug en zorgt in het derde seizoen meteen voor enkele veranderingen. Zo werd enkele maanden geleden al bekendgemaakt dat specialisten Bart Appeltans en Béa Vandendael vanaf dit seizoen ook te zien zullen zijn in het programma op VTM.

Maar daarnaast is er nog een verschil met vorig jaar. Deze keer begint het nieuwe seizoen met zes duo’s in plaats van negen. Op die manier kunnen de verbouwingen nog sneller beginnen. Vandaag stelt de zender de zes koppels alvast voor.

Zes duo’s

Net zoals in de vorige seizoenen zijn er natuurlijk ook nu weer drie huizen op drie verschillende plekken. Het eerste huis staat in Antwerpen, waar het winnende koppel van vorig jaar ook een huis bouwde, het tweede huis bevindt zich in Aalst en het derde huis is in Hasselt te vinden. In elke stad zullen twee duo’s het tegen elkaar opnemen.

Antwerpen

Het eerste duo uit Antwerpen is het jonge koppel Tom (26) en Alice (25). De twee delen een passie voor creativiteit, reizen en gezelschapsspelletjes. Momenteel doen ze aan cohousing, maar daar willen ze nu dus verandering in brengen. Het verlangen naar een plekje samen neemt namelijk toe.

Zij zullen het opnemen tegen Ana (32) en Enis (36). Het koppel emigreerde als tieners naar België en vonden hier elkaar. Ze doen mee voor hun kinderen, omdat ze hen graag een fantastisch huis willen geven.

Tom & Alice en Ana & Enis (Bron: VTM)

Aalst

Ook in Aalst barst de strijd dit jaar los. Daar zullen we onder andere Anouk (26) en Martin (28) aan het werk zien. De twee zijn helemaal gek van carnaval en zouden het dan ook fijn vinden om terug te kunnen keren naar dé carnavalsstad. Naast hun dagelijkse job is het koppel in hun vrije tijd dan ook terug te vinden in de carnavalshallen in Aalst, waar ze aan hun praalwagen werken.

Zij krijgen in de strijd het gezelschap van een ander jong koppel: Leonard (27) en Naomi (28). Zij zijn al tien jaar samen en delen ook al een tijdje een huis met hun twee honden. Daarbij komen ze toch nog iets noodzakelijks tekort: een tuin. Daarom zoeken ze nu een eigen huisje, waar hun beide stijlen zullen terugkeren.

Leonard & Naomi en Martin & Anouk (Bron: VTM)

Hasselt

In Hasselt vinden we dan weer Herbert (29) en Cynthia (29) terug. De twee wonen nu nog in een appartement in Leuven, maar toch is hun droom om in een gerenoveerd huis in Hasselt te gaan wonen. Huis Gemaakt geeft hen dus dé perfecte kans om die droom waar te maken, al moet daar eerst nog hard voor gewerkt worden.

Ook Bavo (21) en Kayleigh (23) dromen namelijk van een huis in Hasselt. De twee zijn nu een jaar samen en wonen op een appartement in Lommel. Bavo is een ex-voetballer die voor de liefde teruggekeerd is uit Zweden. De twee houden elkaar perfect in evenwicht en willen graag een strakke en moderne woning.

Cynthia & Herbert en Bavo & Kayleigh (Bron: VTM)

Leer hier de kandidaten van Huis Gemaakt beter kennen:

Huis Gemaakt is vanaf 31 oktober op dinsdag en donderdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...