‘De Verraders’: De naam van Bart valt voor het eerst aan de Ronde Tafel

Het nieuwe seizoen van De Verraders is op z’n minst interessant te noemen. Na enkele weken zijn namelijk al twee van de verraders naar huis gestuurd. Ondertussen zijn er wel al twee extra verraders bijgekomen, waardoor het spel opnieuw kan beginnen. Hoewel de nieuwe verraders de voorbije aflevering onder de radar konden blijven, lijkt daar nu verandering in te komen.

Vorige week slaagden Bart Appeltans, Guy T’Sjoen en kersvers verrader Charlotte Van Brabander erin om volledig buiten schot te blijven aan de Ronde Tafel. Deze week zal er dus opnieuw een kop rollen. Wie de verraders precies zullen vermoorden, valt nog af te wachten. Maar ’s avonds is er natuurlijk ook nog de samenkomst aan de Rode Tafel, waar het extra spannend lijkt te worden voor Bart.

Opnieuw drie verraders

Chaos troef in De Verraders, want nadat zowel Walter De Donder als Klaasje Meijer het spel al moesten verlaten, bleef Bart alleen over als originele verrader. Gelukkig kon Bart samen met Klaasje Guy T’Sjoen nog overtuigen om verrader te worden. Daar kwam vorige week ook nog Charlotte Van Brabander bij. Daardoor zijn de verraders dus opnieuw met drie en lijken ze sterk te staan tegen de groep bondgenoten.

Dat bleek ook vorige week, toen ze het volledige spel in handen hadden. Door onderlinge spanningen tussen de bondgenoten moest het trio uiteindelijk zelf bijna niet ingrijpen en werd Aagje Vanwalleghem door de rest weggestuurd aan de Ronde Tafel.

Verdacht

Deze week lijkt het iets spannender te worden. Voor het eerst sinds de start van het programma valt de naam van Bart namelijk aan de Ronde Tafel. Na een nieuwe missie en nieuwe bezoekjes aan de wapenkamer, komt Bart namelijk voor het eerst in de belangstelling te staan. Hij bezit al twee schilden en dat vinden sommigen verdacht. Vooral acteur Bert Haelvoet maakt het hem moeilijk. “Shit! Mijn naam voor het eerst aan de Ronde Tafel! Dat is iets wat ik liever niet zie”, klinkt het bij Bart.

De Verraders is elke zondag om 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...