‘De Verraders’: Stapt er een bondgenoot over of wordt er toch iemand vermoord?

Aangezien de verraders in De Verraders na de verbanning van Walter De Donder nog maar met twee zijn, staat er hen een belangrijke nacht te wachten. Klaasje en Bart zullen namelijk proberen een bondgenoot te overtuigen om zich bij hen aan te sluiten. Als er ’s morgens ineens een stoel minder is bij het ontbijt is de verwarring zeer groot: is er dan toch iemand vermoord?

Na amper drie afleveringen zijn de bondgenoten in De Verraders duidelijk aan de winnende hand. Zij zagen namelijk enkel nog maar Andy Peelman (verbannen) en Nora Gharib (vermoord) afvallen. Aan de andere kant is er met Walter De Donder wel al een eerste verrader ontmaskerd. Bovendien ziet het er niet zo goed uit voor Klaasje aangezien pokerspeelster Charlotte Van Brabander haar op het spoor is.

Vermoord of overgelopen?

Klaasje Meijer en Bart Appeltans, de twee overgebleven verraders kregen van presentator Staf Coppens dan ook een interessant voorstel. Zij krijgen namelijk de kans om of opnieuw iemand te vermoorden, of proberen iemand van de bondgenoten te verleiden om ook een verrader te worden. Klaasje en Bart kozen dat laatste en richten hun pijlen op twee potentiële nieuwe verraders: Guy en Charlotte.

Ook de groep krijgt te horen over het voorstel en verwacht dan ook dat niemand vermoord zal zijn die nacht. De verbazing is dan ook groot wanneer ineens een stoel minder aan de ontbijttafel blijkt te staan. Is er dan toch opnieuw iemand vermoord?

Bekijk hier het fragment uit De Verraders:

De Verraders is elke zondag om 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...