‘De Verraders’: Wordt ook Klaasje meteen ontmaskerd door de bondgenoten?

Er komt opnieuw een spannende aflevering aan in De Verraders. Nadat Walter De Donder ontmaskerd is als verrader, dreigen de bondgenoten ook het lot van Klaasje Meijer te bezegelen. Kan zij het tij nog keren, of valt ook voor haar het doek?

We zijn amper drie afleveringen ver in De Verraders en Walter De Donder is als eerste verrader al ontmaskerd. Aan de andere kant hebben er nog maar twee bondgenoten het programma moeten verlaten. In de tweede aflevering is Andy Peelman namelijk ontmaskerd, terwijl Nora Gharib later vanop de dodenlijst werd vermoord.

Klaasje

Klaasje Meijer en Bart Appeltans staan als overgebleven verraders dus voor een aartsmoeilijke klus. Bovendien is het zeer heet onder de voeten van Klaasje. Zij maakte zich aan de ronde tafel namelijk verdacht. Vooral Charlotte Van Brabander was gewetenloos in haar beschuldiging.

“Ik zit in de gevarenzone en dat is heel vervelend, maar ik heb enkele mensen aan mijn kant”, beseft Klaasje. De Nederlandse zal er dan ook alles aan proberen te doen om het tij te keren en zo haar vel te redden, al wordt dat geen makkelijke opdracht. Gelukkig is Klaasje niet de enige verdachte en kan ze zo mogelijk iemand anders meer verdacht maken.

“Dom spelen”

“Mensen gaan vragen stellen en ik ga misschien ook aangevallen worden aan de ronde tafel, maar ik ga het gewoon dom spelen. Ik ga spelen dat ik in de war en heel vermoeid ben, wat ook klopt. We zullen zien hoe het allemaal zal lopen”, legt ze haar tactiek uit.

De Verraders is elke zondag om 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...