‘De Verraders’: Dit zijn de winnaars na een razendspannende finale

De finale van het tweede seizoen van De Verraders draaide uit op een triomftocht voor Bart Appeltans en Guy T’Sjoen. De twee overgebleven verraders wisten aan de Ronde Tafel subliem alle verdachtmakingen af te weren en bleven zo ongeschonden over. Daarmee winnen zijn het spel.

Vorig jaar wisten de bondgenoten in De Verraders aan de laatste Ronde Tafel de overwinning te grijpen. Bart Kaëll, Kim Van Oncen, Ward Lemmelijn en Niels Albert ontmaskerden toen namelijk met Jamie-Lee Six de laatste overgebleven verrader.

Ronde Tafel

Deze keer stonden de verraders er iets beter voor. Na het afscheid van Charlotte Van Brabander bleven er met Bart Appeltans en Guy T’Sjoen nog twee verraders over. Het beloofde echter een heel lastige taak te worden voor hen in de finale.

Die finale werd gespeeld zonder Hans Van Alphen, die in de laatste nacht vermoord werd. Daardoor zaten Bart en Guy aan de Ronde Tafel met Franky De Smet-Van Damme, Elodie Gabias, Véronique De Kock en Sarah Puttemans. Aanvankelijk lag vooral Guy daar zwaar onder vuur, maar die slaagde er samen met Bart in om de verdenkingen door te schuiven naar Sarah en Elodie. Na hun verbanning meenden ook Franky en Véronique dat ze alle verraders hadden gevonden, waardoor ze besloten het spel te beëindigen. Zo konden de verraders het tweede seizoen van De Verraders winnen.

Bart en Guy

“Liefste mensen, ik heb hier enorm van genoten”, begon Bart zijn speech. “Ik ben iemand die heel hard werkt, ik leef voor mijn job en dat geeft me veel energie. Maar daarnaast ben ik iemand die heel erg geniet van dit soort decors. Ik vind dat geweldig. Ik wilde het spel volop spelen en ben vanaf dag 1 een verrader.”

Na die onthulling kon Guy een glimlach niet onderdrukking waardoor ook Véronique doorhad dat ze dubbel belazerd was. “Ik heb er zo tegenop gezien om hier te staan. Het is ongelofelijk stresserend. Maar ik ben heel dankbaar voor het plezier, de vriendschap, het kameraadschap. Al die mensen die ik anders nooit ontmoet zou hebben. Ik eindig dit spel als een verrader”, klonk het bij Guy.

Bekijk hier de onthullingen van Bart en Guy in De Verraders:

De laatste aflevering van De Verraders is zondag 26 november om 19.55 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...