‘De Verraders’: Charlotte barst in tranen uit; kan ze zo haar vel redden?

De spanning neemt toe in De Verraders nu de laatste rechte lijn naar de finale is ingezet. Daarbij komen voor het eerst ook de drie verraders in het vizier op weg naar de Ronde Tafel. Die enorme druk en vele leugens zorgen ervoor dat Charlotte haar tranen de vrije loop laat. Slaagt ze er op die manier meteen ook in om niet verbannen te worden?

Het trio verraders Bart Appeltans, Guy T’Sjoen en Charlotte van Brabander hebben er enkele uitstekende dagen opzitten. De twee meest recente Ronde Tafels verliepen zonder enige problemen en ook zonder veel spanning. Telkens was er één duidelijke hoofdverdachte waarop massaal werd gestemd. Dat zorgde voor de onterechte verbanningen van Céline Van Ouytsel en Bert Haelvoet.

Ronde Tafel

In de volgende aflevering van zondagavond belooft het veel spannender te worden. Er zijn ondertussen nog maar zeven bondgenoten en drie verraders in het spel waardoor de verdachtmakingen steeds meer toenemen. Ook de drie verraders zullen zich vermoedelijk allemaal moeten verdedigen aan de Ronde Tafel. Voor het eerst worden zij namelijk allemaal ook verdacht.

Charlotte

In een nieuwe preview van VTM zien we hoe Charlotte bij enkele andere deelnemers, waaronder Hans Van Alphen, in tranen uitbarst. “Ik ga gewoon zwijgen, want alles wat ik zeg, lijkt mij verdachter te maken”, zegt ze daar.

Tegen de camera legt Charlotte uit dat haar tranen niet gespeeld zijn. “Mijn tranen zijn oprecht. Het is een combinatie van niet wíllen liegen, maar wel móeten liegen. Het liefst van al zou ik gewoon zeggen: ik ben een verrader, laat mij naar huis gaan. Het maakt je knettergek”, klinkt het. Oprecht of niet, de tranen lijken hun effect voorlopig alvast niet te missen. We horen namelijk hoe Sarah Puttemans medelijden krijgt met Charlotte.

Bekijk hier de preview van De Verraders:

De Verraders is elke zondag om 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...