‘De Verraders’ zijn opnieuw met drie nadat nieuwe bondgenoot overloopt

Bart Appeltans en nieuwe verrader Guy T’Sjoen hebben een derde lid toegevoegd aan hun team. In De Verraders wisten de twee namelijk Charlotte Van Brabander te overtuigen om zich aan te sluiten bij hen. Daarmee begint het weer van vooraf aan voor de bondgenoten, die bovendien Aagje Vanwalleghem verbannen zien worden.

Nadat Andy Peelman het eerste slachtoffer werd van de ronde tafel en zowel Walter De Donder als Klaasje Meijer de weken nadien volgden, bleef Bart Appeltans als enige originele verrader over. Gelukkig besloten Bart en Klaasje net voor haar exit om een bondgenoot over te halen om verrader te worden. Dat lukte, want sinds vorige week is ook Guy T’Sjoen lid van het team.

Charlotte Van Brabander

Maar daarmee waren de verraders nog niet compleet. Zo konden we vorige week al zien hoe het duo pokerspeelster Charlotte Van Brabander ook probeerde te overtuigen over te lopen in De Verraders. Zij staat bekend als een van de sterkste spelers en zou dus een serieuze aanwinst zijn.

Het feit dat Charlotte als een gevaarlijke bondgenoot wordt gezien, zal haar als nieuwe verrader uiteraard ook meteen verdacht maken. Onder andere dat deed haar heel hard twijfelen over het al dan niet ingaan van de vraag van de andere verraders. Uiteindelijk besliste Charlotte om toch “ja” te zeggen. “Ik ben een gamer en een gamer wil zijn spel winnen”, was haar redenering. “Met veel twijfel, maar gewoon om te laten zien dat ik een strategische speler ben”, voegde ze eraan toe tegen presentator Staf Coppens.

Bekijk hier het fragment uit De Verraders:

De Verraders is elke zondag om 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...