‘De Verraders’: Overgebleven verraders krijgen opvallend voorstel

De drie verraders in De Verraders kregen afgelopen weekend een zware klap te verwerken. De bondgenoten wisten namelijk opvallend snel Walter De Donder te ontmaskeren. Daardoor zijn de kansen van Klaasje Meijer en Bart Appeltans serieus geslonken. Zij krijgen daarom een opvallend voorstel van presentator Staf Coppens.

We zijn amper drie afleveringen ver in De Verraders en Walter De Donder is als eerste verrader al ontmaskerd. Aan de andere kant hebben er nog maar twee bondgenoten het programma moeten verlaten. In de tweede aflevering is Andy Peelman namelijk ontmaskerd, terwijl Nora Gharib later vanop de dodenlijst werd vermoord.

Na het vertrek van Walter De Donder blijven er met Klaasje Meijer en Bart Appeltans dus nog maar twee verraders over. Bovendien dreigt die eerste ook al ontmaskerd te worden. Klaasje ging namelijk in de verdediging van Walter en maakte zich zo enorm verdacht. Vooral Charlotte Van Brabander was gewetenloos in haar beschuldiging. “Charlotte hield zich niet in om meteen the next victim te verspreiden. Charlotte is echt een kanon, niet te geloven”, merkte verrader Bart Appeltans ook op.

Nieuwe verrader?

Om hun kansen op de overwinning toch levend te houden, heeft Staf Coppens een voorstel voor de twee overgebleven verraders. Zij krijgen namelijk de kans om of opnieuw iemand te vermoorden, of proberen iemand van de bondgenoten te verleiden om ook een verrader te worden. Klaasje en Bart kozen dat laatste en richten hun pijlen op twee potentiële nieuwe verraders: verleiden ze Guy of Charlotte? Voor wie zullen ze kiezen en zullen ze die persoon kunnen overtuigen om zich bij hen aan te sluiten.

De Verraders is elke zondag om 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...