‘De Verraders’: Hendrik Vos weet zich onverwachts te redden na heuse ommekeer aan Ronde Tafel

Niet Hendrik Vos, maar wel Bert Haelvoet is in De Verraders verbannen aan de Ronde Tafel. De acteur kwam ineens zeer hevig onder vuur te liggen en moest dus onverwachts het spel verlaten. Daarmee schakelen de verraders opnieuw een bondgenoot uit, nadat ze eerder ook al Liliane Saint-Pierre wisten te vermoorden.

Het trio Bart Appeltans, Guy T’Sjoen en Charlotte van Brabander is uitstekend bezig in De Verraders. Al twee weken richten de bondgenoten namelijk volop de pijlen op elkaar en zo blijven zij volledige buiten schot. Zo wist Hendrik Vos vorige week iedereen te overtuigen om te stemmen op zijn hoofdverdachte Céline Van Ouytsel.

Door die grote blunder was Hendrik zelf een van de hoofdverdachten geworden. Dat was hij eerder al voor onder andere Véronique De Kock. Ironisch genoeg is het juist zij die de groep zondag aan de Ronde Tafel juist overtuigde om niet op Hendrik te stemmen. “Ik begrijp hoe jij je voelt want ik voelde mij gisteren aan de Ronde Tafel exact hetzelfde over jou. Alles wees in jouw richting, maar nu blijkbaar toch niet. Ik voel mij zo een oen. Het laatste wat ik ga doen is op jou stemmen”, verklaart ze die keuze.

Bert Haelvoet

In plaats van Hendrik kwam daardoor Bert Haelvoet in het vizier van Véronique. “Ik wil mijn pijlen daarop zetten. Bert is nooit met het spel bezig, houdt zich altijd afzijdig en laat nooit in zijn kaarten kijken”, legde ze uit. Veel moeite om de groep mee te krijgen had Véronique niet, want enkele anderen hadden ook al hun twijfels over Bert.

Uiteindelijk bleken de bondgenoten het dus opnieuw bij het foute eind te hebben en stemmen ze weer iemand van henzelf naar huis. Die reageerde bij zijn verbanning zeer kwaad en ontgoochelend. “Hier sta ik dan op de stip. Bertje bondgenoot. Ciaokes byekes“, was zijn korte reactie aan de groep.

Bekijk hier het vertrek van Bert Haelvoet in De Verraders:

Meer
Lees meer...