‘De Verraders’: Liliane Saint-Pierre sneuvelt en ontmaskert spontaan alle verraders

Het was opnieuw een bewogen aflevering in De Verraders. Bart Appeltans, Guy T’Sjoen en Charlotte van Brabander mochten daar namelijk opnieuw iemand vermoorden en daarbij kozen ze voor zangeres Liliane Saint-Pierre. Dat bleek een slimme keuze, want die toonde zich bij haar vertrek een echte Soldier (of Love) door de drie verraders correct te benoemen.

Nadat Bart Appeltans twee weken op rij nieuwkomers moest ronselen door het vroegtijdige vertrek van verraders Walter De Donder en Klaasje Meijer kunnen de verraders sinds vorige week opnieuw vermoorden. Daarbij kozen ze na Imke Courtois vorige week nu voor Liliane Saint-Pierre.

Liliane Saint-Pierre

Zij werd ’s nachts vermoord en moest dus onmiddellijk het spel verlaten. “Liliane heeft het door. Die kijkt naar Charlotte en naar de twee stille jongens rond de tafel”, was de redenering van Guy. Hij bleek het bij het rechte eind te hebben, want Liliane noemde bij haar vertrek vlot de drie verraders op. De vraag is dan ook of ze die informatie met iemand heeft gedeeld.

“Of ik het had verwacht? Vandaag nog niet. Anderzijds ben ik ook niet echt verbaasd”, reageert een zichtbaar ontgoochelde Liliane. “Ik denk zelf aan Guy, Charlotte en Bart.”

“Ik ben een beetje droevig omwille van al die mensen die ik echt graag gezien heb, jou ook Staf. Als ik straks de deur dichtdoe, ga ik huilen. Je bent daar niet op voorbereid. Je verwacht het wel en tegelijkertijd verwacht je niet van jezelf dat je er zo geëmotioneerd door bent”, besluit ze.

Bekijk hier het vertrek van Liliane Saint-Pierre in De Verraders:

De Verraders is elke zondag om 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...