‘De Verraders’: Ronde Tafel brengt verraders in de problemen

Sinds de vorige aflevering van De Verraders zijn de verraders opnieuw met drie, maar dat dreigt niet lang duren. Aan de Ronde Tafel komt Bart Appeltans, de laatste originele verrader, namelijk ineens onder vuur te liggen. Zal hij zich nog kunnen redden, met de hulp van Guy T’Sjoen en Charlotte Van Brabander?

Het tij leek even gekeerd voor de verraders. Nadat Bart Appeltans met Walter De Donder en Klaasje Meijer al heel snel zijn twee kompanen verloor, kon hij twee bondgenoten overtuigen om over te lopen. Met de toevoeging van Guy T’Sjoen en Charlotte Van Brabander waren de verraders sinds de vorige aflevering opnieuw met drie. Bovendien slaagden ze erin om met Aagje Vanwalleghem een bondgenoot naar huis te sturen aan de Ronde Tafel. En misschien nog beter: geen van hen drie werd daar als verdachte genoemd.

Bart Appeltans

Dat laatste lukt hen niet opnieuw bij de volgende Ronde Tafel. Daar richt acteur Bert Haelvoet namelijk ineens het vizier op Bart Appeltans. Hij had het risico genomen om de groep in te lichten over het feit dat hij het schild had gewonnen in de wapenkamer, maar dat lijkt niet goed uit te pakken. Bart is ineens een van de twee hoofdverdachten en moet zichzelf volop verdedigen.

“Shit! Mijn naam voor het eerst aan de Ronde Tafel! Dat is iets wat ik liever niet zie”, horen we Bart zeggen tegen de camera. Kan hij met zijn openhartigheid de verdenkingen nog afwenden, of sneuvelt ook de laatste originele verrader?

Bekijk het fragment uit De Verraders hier:

De Verraders is elke zondag om 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...