‘De Verraders’: Spanning stijgt richting nieuwe ronde Tafel

Hoe minder kandidaten er overblijven in De Verraders, hoe meer de spanning stijgt. Dat is ook het geval in de aanloop naar de nieuwe Ronde Tafel. Daarbij lijken de bondgenoten voorlopig wel vooral zichzelf te viseren.

Alles lijkt van een leien dakje te lopen voor verraders Bart Appeltans, Guy T’Sjoen en Charlotte van Brabander in De Verraders. De voorbije twee afleveringen hebben ze als verraders niet veel moeten doen om de verdenkingen van hen weg te schuiven. Vorig week viel voor het eerst eens de naam van Bart, maar uiteraard was er Hendrik Vos die ervoor zorgde dat alle aandacht ging naar zijn hoofdverdachte: Céline Van Ouytsel.

Door die grote blunder is Hendrik ondertussen ook zelf een van de hoofdverdachten geworden. Dat was hij eerder al voor onder andere Véronique De Kock, maar nu wijzen er nog veel meer vingers in zijn richting.

Bert Haelvoet

Er is echter nog een andere verdachte. Kok Jelle Beeckman en zanger Franky De Smet-Van Damme hebben hun vizier namelijk gericht op acteur Bert Haelvoet. “Bert is absoluut verrader, maar de vraag is hoe je hem kan ontmaskeren. Gaan we genoeg stemmen kunnen verzamelen om hem te elimineren?”, horen we Franky zeggen. Hij hoopt dan ook op een opportuniteit om zijn naam naar voren te schuiven.

“Bert zorgt vooral voor verwarring. Hij stelt allerhande vragen tijdens de Ronde Tafel om mensen in verwarring te brengen. Hij een zeer goede acteur. Op basis daarvan ga ik vandaag op hem stemmen”, treedt Jelle zijn kompaan bij.

Bekijk hier het fragment uit De Verraders:

De Verraders is elke zondag om 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...