Deze acteur kondigt zijn imitaties in ‘Tegen De Sterren Op’ aan met een ‘grensoverschrijdend’ filmpje

Deze acteur kondigt zijn imitaties in ‘Tegen De Sterren Op’ aan met een ‘grensoverschrijdend’ filmpje

Het achtste seizoen van ‘Tegen De Sterren Op’ komt eraan, en het vaste team krijgt versterking van niemand minder dan Louis Talpe. De voormalige Mega Toby-acteur viel op tijdens zijn deelname aan ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ en mag dus nu VTM’s imitatieteam versterken. Dat aankondigen doet hij trouwens meteen met een binnenkopper: een ‘grensoverschrijdende’ imitatie. 

Talpe is de eerste in een reeks Tegen De Sterren Op-collega’s die, als hun personages natuurlijk, toegevingen doen over mogelijks grensoverschrijdend gedrag. Het is een opvallende aankondiging voor het volgende seizoen van de comedy-reeks. De parodie op het bekende filmpje van Bart De Pauw laat ook meteen zien dat de programmamakers geen schrik hebben om de actualiteit stevig aan te pakken.

Louis Talpe is een nieuwkomer in het programma. Hij viel tijdens zijn deelname aan De Slimste Mens Ter Wereld op door onder andere een snelle imitatie van Bruno Wijnendaele en Jan Mulder. Dat hadden ze bij Tegen De Sterren Op duidelijk ook gezien. Dat, gecombineerd met de acteer-ervaring van Talpe en dat de acteur ontiegelijk populair is op sociale media, zal de beslissing gemakkelijk gemaakt hebben.

Wij kijken alvast uit naar Tegen De Sterren Op. Naast Louis Talpe, die trouwens ook James Cooke zal imiteren, staan ook Jonas Van Geel, Ivan Pecnik, Guga Baúl, Ella Leyers en Clara Cleymans voor de camera. Tegen De Sterren Op begint aan zijn achtste seizoen in het voorjaar van 2018.

Gesponsorde artikelen