Studio Brussel maakt presentatoren ‘Music For Life 2018’ bekend

Studio Brussel maakt presentatoren ‘Music For Life 2018’ bekend

Studio Brussel heeft de drie presentatoren voor ‘De Warmste Week’ van ‘Music For Life’ bekendgemaakt. Niemand minder dan Eva De Roo, Michèle Cuvelier en Otto-Jan Ham gaan een week lang platen aan elkaar rijgen voor meer dan 1.000 goede doelen.

Eva De Roo, Michèle Cuvelier en Otto-Jan Ham leven vanaf dinsdag 18 december tot kerstavond een week lang in de kou om radio te maken voor alle goede doelen van De Warmste Week. Dat hebben ze zelf bekendgemaakt via een Facebook Live op de Facebookpagina van Studio Brussel. Het evenement zal doorgaan in het Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke.

(Michèle Cuvelier ken je nog van De Slimste Mens Ter Wereld.)

En Linde Merckpoel?

We horen het u al denken. Waarom presenteert StuBru-topvrouw Linde Merckpoel niet mee? Na vijf keer Music For Life te hebben gepresenteerd, organiseert ze zelf een actie voor De Warmste Week.

Ze zet zich in voor een actie voor Coda vzw. Dat is een centrum gespecialiseerd in palliatieve zorgen. In Coda vzw kunnen patiënten in een huiselijke sfeer hun laatste momenten beleven. De actie van Linde heet ‘Linde zwijgt’. Ze zal een hele week onder het motto “geen woorden, maar daden” al zwijgend een week lang geld inzamelen vanuit de Sint-Machariuskerk in Gent.

(Tijdens De Mol 2016 sloegen de stoppen van Linde Merckpoel compleet door.)

De vlog van Linde:

Gesponsorde artikelen