‘The Bear’ seizoen 3 staat nu op Disney+

Vanaf vandaag kan je op Disney+ kijken naar het volledige derde seizoen van de topreeks The Bear. Het derde seizoen verscheen eind juni al in de Verenigde Staten, maar vanaf nu kunnen ook wij kijken naar het vervolg van de reeks met onder andere Jeremy Allen White, Ayo Edebiri en Ebon Moss-Bachrach.

The Bear is een van meest bekroonde series van het afgelopen jaar. Na een eerste seizoen in juni 2022 en een tweede in juni 2023, is het nu tijd voor het derde seizoen. Ondertussen is ook al bevestigd dat de reeks een vierde seizoen krijgt. De serie is origineel van Hulu en FX, maar is bij ons te bekijken op Disney+.

The Bear

The Bear vertelt het verhaal van chef-kok Carmy (gespeeld door Jeremy Allen White), die na de dood van zijn broer terugkeert naar Chicago. Hij neemt de leiding over de sandwichbar van zijn broer over, wat op het eerste gezicht misschien geen uitdaging lijkt voor een ervaren chef.

Maar al snel ontdekt Carmy dat het redden van een sandwichbar veel meer vereist dan alleen kookvaardigheden. Naast het beheren van de keuken wordt hij geconfronteerd met aanzienlijke schulden die hij heeft geërfd. Bovendien maakt zijn personeel het hem ook niet altijd gemakkelijk.

Cast

Naast Jeremy Allen White, die dankzij The Bear een van de populairste acteurs van het moment is geworden, bestaat de hoofdcast van de serie uit nog twee bekroonde acteurs. Het gaat om Ebon Moss-Bachrach (Andor) als Richard “Richie” Jerimovich en Ayo Edebiri (Bottoms) als Sydney Adamu.

Daarnaast zijn ook onder andere Abby Elliott (How I Met Your Mother), Lionel Boyce (Jackass Forever), Liza Colón-Zayas (The Woman in the Window) en echte chef Matty Matheson te zien in de reeks.

Bekijk hier nog eens de trailer voor het derde seizoen:

The Bear seizoen 3 staat vanaf vandaag integraal op Disney+ in België.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse nieuwsbrief.

Meer
Lees meer...