‘The Bear’ krijgt vierde seizoen (dat ook meteen wordt opgenomen)

Goed nieuws voor de fans van de topreeks The Bear. De reeks zou na een derde seizoen nu ook nog een vierde seizoen krijgen. Dat melden verschillende bronnen. Op dit moment wordt het derde seizoen opgenomen en het resultaat daarvan zal al vanaf juni te zien zijn. Ondertussen zouden dan ook de opnames van het vierde seizoen al van start gaan. Wanneer dat precies verschijnt, is niet bekend.

Een van de meest succesvolle en meest besproken series van dit moment is zonder twijfel The Bear. De reeks is origineel van Hulu en FX maar is bij ons te zien op Disney+. Het tweede seizoen verscheen afgelopen zomer en won ondertussen heel wat prijzen waaronder 10 beeldjes op de Emmy Awards, vier Golden Globes en ook heel wat SAG-awards.

Het derde seizoen werd eind 2023 al aangekondigd en wordt ondertussen volop opgenomen, maar ook een vierde seizoen zal dus al onderweg zijn. Dat werd, volgens Deadline, door verschillende bronnen bevestigd.

The Bear

De serie volgt chef Carmy (Jeremy Allen White) die na het overlijden van zijn broer terug naar Chicago trekt. Daar neemt hij de bar van zijn broer over, iets wat voor een sterrenchef niet meteen een uitdaging lijkt. Maar toch komt er bij het proberen redden van een sandwichbar veel meer kijken dan enkel koken. Carmy erfde namelijk ook heel wat schulden en ook zijn personeel maakt het hem niet altijd even makkelijk.

Naast Jeremy Allen White, die al heel wat prijzen won, vielen ook acteurs Ayo Edebiri en Ebon Moss-Bachrach al in de prijzen. Naast de hoofdcast, verwelkomt de reeks ook vaak gastacteurs. Zo maakten ook Will Poulter (We’re The Millers, Guardians of the Galaxy Vol. 3) en Bob Odenkirk (Better Call Saul) al hun opwachting.

Seizoen 4

Hoewel een derde seizoen er dus al in juni aankomt, zou de productie ondertussen ook al bezig zijn aan een vierde seizoen. Om dat snel te kunnen uitbrengen, zou het seizoen meteen na het derde worden opgenomen. Wat daarin staat te gebeuren, valt nog af te wachten. Maar door de populariteit kunnen we misschien weer heel wat opvallende en verrassende gastrollen verwachten. Of dat seizoen ook het laatste zal worden, valt af te wachten.

The Bear seizoen 3 verschijnt in juni op Disney+. Wanneer seizoen 4 verschijnt, is niet bekend.

Meer
Lees meer...