‘The Bear’: Derde seizoen krijgt releasedatum

The Bear keert in juni terug voor een derde seizoen. Dat heeft FX-topman John Landgraf gezegd tijdens de perstour van de Television Critics Association. Ook dat seizoen zullen alle afleveringen gelijktijdig gelost worden.

Voor het derde jaar op een rij zal je in juni op Disney+ kunnen kijken naar een nieuw seizoen van The Bear. Die reeks is eigenlijk van FX, maar verschijnt via Hulu – en bij ons Star – op Disney+. Dat zal ook in 2024 het geval zijn.

Derde seizoen

Het eerste seizoen van The Bear viel enorm de smaak. De reeks kon niet alleen rekenen op heel wat kijkers, maar werd ook overladen met goede recensies en tonnen prijzen. Zo kreeg The Bear tijdens de meest recente Emmy’s maar liefst tien beeldjes. Het tweede seizoen zette die goede lijn door een kreeg bijvoorbeeld op de Golden Globes vier awards. Het is dan ook geen verrassing dat FX begin november aankondigde dat The Bear een derde seizoen krijgt.

The Bear

The Bear gaat over Carmy Berzatto (Jeremy Allen White). Hij is een jonge beloftevolle kok, die ook wel “The Bear” wordt genoemd. Nadat zijn broer komt te sterven, trekt hij terug naar Chicago om daar zijn bar over te nemen. Dat lijkt in eerste instantie niets voor een sterrenchef, maar toch doet hij er alles aan om de sandwichbar nieuw leven in te blazen. Maar naast enkele vaste klanten erft Carmy ook heel wat schulden en dat zorgt toch voor de nodige spanningen.

Het succes van de eerste reeks zorgde ervoor dat de serie in het tweede seizoen op heel wat bekende gastrollen kon rekenen. Zo deed acteur Bob Odenkirk (Better Call Saul) zijn intrede en maakte ook Will Poulter (We’re The Millers, Guardians of the Galaxy Vol. 3) zijn opwachting.

Het derde seizoen van The Bear is vanaf juni 2024 te zien op Disney+.

Meer
Lees meer...