Acteur Bob Odenkirk binnenkort te zien in geprezen reeks ‘The Bear’

Er komt een tweede seizoen van de reeks The Bear. Het komediedrama ging vorige zomer in première op Hulu, maar was later ook bij ons op Disney+ te zien. De reeks werd goed onthaald en dus kon een tweede seizoen niet uitblijven. En daarvoor heeft FX nu ook een grote naam te pakken. Zo zal Better Call Saul-acteur Bob Odenkirk te zien zijn in de nieuwe afleveringen.

De reeks The Bear kwam in juni 2022 uit op Hulu en volgde in oktober ook bij ons op Disney+. Het eerste seizoen telde acht afleveringen van slechts een halfuur, maar toch kon het de harten van televisiefans al voor zich winnen. Op Rotten Tomatoes haalt de reeks zelfs 100 procent bij de critici en 91 procent bij het publiek. In juni van dit jaar lanceert Hulu dus het tweede seizoen. Wanneer het bij ons te zien zal zijn, is nog niet bekend.

The Bear

The Bear gaat over Carmy Berzatto (Jeremy Allen White). Hij is een jonge beloftevolle kok, die ook wel “The Bear” wordt genoemd. Nadat zijn broer komt te sterven, trekt hij terug naar Chicago om daar zijn bar over te nemen. Dat lijkt in eerste instantie niets voor een sterrenchef, maar toch doet hij er alles aan om de sandwichbar nieuw leven in te blazen. Maar naast enkele vaste klanten erft Carmy ook heel wat schulden en dat zorgt toch voor de nodige spanningen.

In het eerste seizoen zagen we zo vooral hoe chaotisch het er soms aan toe kan gaan in de restaurantsector, maar ook hoe een rouwend en angstig hoofdpersonage met die chaos omgaat. Zo doet Carmy er alles aan om iets nieuws te doen met The Original Beef (de naam van de bar), terwijl diens neef Richie er juist niets aan wil veranderen. Dat zal ook het komende seizoen zonder twijfel voor moeilijkheden zorgen.

Bob Odenkirk

In dat nieuwe seizoen mogen kijkers zich alvast opmaken voor de komst van acteur Bob Odenkirk. Dat meldt Variety. Odenkirk is vooral bekend door zijn rol als Saul Goodman in Breaking Bad en de spin-off Better Call Saul. Daarnaast was hij ook te zien als Bill Oswalt in Fargo. Welke rol hij in The Bear zal spelen, is nog niet bekend.

(Her)bekijk de trailer voor The Bear seizoen 1 hier:

Meer
Lees meer...