‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ is vanaf nu te zien op Disney+

Goed nieuws voor de fans van Guardians of the Galaxy. De derde film is vanaf vandaag namelijk beschikbaar op Disney+. Daarmee kan iedereen nu dus officieel afscheid nemen van de groep superhelden.

In 2014 kregen we de eerste Guardians of the Galaxy-film die meteen een gigantisch succes was. Drie jaar later keerde de groep dan terug voor Guardians of the Galaxy Vol. 2Guardians of the Galaxy Vol. 3 sluit de trilogie van James Gunn af en is ook meteen de laatste film die Gunn maakte voor Marvel Studios. 

De film kwam in mei in de zalen en kende na enkele teleurstellende Marvelprojecten zoals Ant-Man and the Wasp en Thor: Love and Thunder toch een positieve run.

Guardians of the Galaxy Vol. 3

In Guardians of the Galaxy Vol. 3 staat de groep voor het laatst voor een missie samen met zijn allen. In die missie krijgen ze te maken met de slechterik High Evolutionary (Chukwudi Iwuji). Uiteindelijk blijkt hij ook de persoon te zijn die Rocket (Bradley Cooper) gemaakt heeft en dat brengt niet zo’n fijne herinneringen met zich mee.

Voor de rest focust de film natuurlijk op “het grote afscheid” tussen de leden van de Guardians. En dat gebeurt op het einde van de film op de tonen van Dog Days Are Over van Florence + The Machine, waar zelfs de zangeres het moeilijk mee had.

Toekomst

Dat deze film de laatste is waarbij we de leden van de Guardians bij elkaar zullen zien, is al een tijdje bekend. Maar toch kan de film ook als begin van een nieuw tijdperk gezien worden. Zo zien we hoe er een nieuwe groep wordt gevormd met onder andere Adam Warlock (Will Poulter), hoe enkele leden op Nowhere blijven om anderen te helpen én hoe Starlord (Chris Pratt) uiteindelijk een persoonlijke keuze lijkt te maken. Een keuze die wel eens zou kunnen terugkeren in een toekomstig project.

Bekijk de trailer van Guardians of the Galaxy Vol. 3 hier:

Guardians of the Galaxy Vol. 3 is vanaf nu te zien op Disney+.

Meer
Lees meer...