‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ krijgt nieuwe trailer

Marvel Studios heeft naar aanleiding van de Super Bowl een nieuwe trailer van Guardians of the Galaxy Vol. 3 gedeeld. Daarin krijgen we te zien hoe de bonte groep superhelden samen ten strijde trekt tegen de High Evolutionary (Chukwudi Iwuji). Dat brengt uiteraard opnieuw de nodige spanningen met zich mee en bovendien lijken we ons te moeten opmaken voor de dood van een of meer Guardian.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 zal de trilogie van James Gunn afsluiten. Dat liet de regisseur eerder al weten. “Dit is het einde van een verhaal, maar dat wil niet zeggen dat iedereen sterft”, zei hij toen. Of de franchise helemaal stopt, is nog niet duidelijk. Wel zullen de Guardian sowieso voor het laatste in hun huidige samenstelling ten strijde trekken. Wie daarbij zal sneuvelen, is voorlopig nog onduidelijk. Enkel Dave Bautista verklaarde eerder al sowieso de rol van Drax hierna niet meer te zullen hernemen.

Gamora en Star-Lord

De nieuwste trailer van Guardians of the Galaxy Vol. 3 speelt wel verder in op dat idee van een laatste missie met quotes zoals “one last time“. Die missie, tegen de High Evolutionary (Chukwudi Iwuji), doen ze wel nog met zijn allen samen. Deze nieuwe slechterik wil een “perfecte samenleving” creëren en blijkt de man te zijn die Rocket gemaakt heeft.

Het is ook de eerste keer dat Star-Lord en zijn voormalige geliefde Gamora elkaar terugzien nadat die laatste dood was gegaan. Door te tijdreizen kon Gamora echter terugkeren, maar zij herinnert zich niets meer van Star-Lord en van liefde lijkt dan ook geen sprake meer.

Cast

In Guardian of the Galaxy Vol. 3 keert de gekende cast terug. Het gaat om Chris Pratt als Star-Lord, Zoe Saldaña als Gamora, Bradley Cooper als Rocket Raccoon, Dave Bautista als Drax the Destroyer, Vin Diesel als Groot, Pom Klementieff als Mantis, Karen Gillan als Nebula, Sean Gunn als Kraglin, Sylvester Stallone als Stakar Ogord en Elizabeth Debicki als Ayesha. 

Bekijk hier de trailer van Guardians of the Galaxy Volume 3:

Guardians of the Galaxy Volume 3 is in de cinema te zien vanaf woensdag 3 mei 2023.

Meer
Lees meer...