Beelden vanop filmset ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ bieden eerste blik op terugkerende cast

Goed nieuws voor alle Guardians of the Galaxy-fans, want er zijn gloednieuwe beelden opgedoken vanop de set van Guardians of the Galaxy Vol. 3. Die bieden een eerste blik op de terugkeer van Pom Klementieff als Mantis en Dave Bautista als Drax. Regisseur James Gunn onthulde begin dit jaar echter wel slecht nieuws, want deze derde film zal ook meteen de laatste in het rijtje zijn. De release ervan staat voorlopig gepland in mei 2023.

De productie voor de aankomende MCU-film van James Gunn is al een tijdje volop aan de gang. Hoewel er nog niet veel bekend is over het project dat in mei 2023 zal verschijnen, onthullen enkele nieuwe foto’s een eerste kijk op de terugkerende cast.

Guardians of the Galaxy Vol. 3

Hoewel het verhaal van Guardians of the Galaxy Vol. 3 al lang vaststaat, net zoals de langverwachte soundtrack van de film, zijn de details over het plot toch zeer schaars geweest. Want Marvel Studios is zoals altijd heel voorzichtig met wat er wordt onthuld over een aankomende film. Zo is het wel bekend dat Will Poulter (Narnia) gecast is als Adam Warlock. En ook Chukwudi Iwuji (Peacemaker) is bevestigd om deel te nemen aan het project, maar in een voor ons nog onbekende rol. We weten ook dat het volgende Guardians of the Galaxy-avontuur zich zal afspelen na Avengers: Endgame, wat betekent dat de rol van Gamora (Zoë Saldaña) integraal voor het plot in de film zal zijn.

Dankzij de beelden verkregen door Daily Mail UK krijgen fans eindelijk een iets betere blik op enkele terugkerende personages in de derde Guardians of the Galaxy-film. Zo zien we Klementieff (Mantis) helemaal opgedoft als haar buitenaardse personage, compleet met haar kenmerkende antennes. En ook acteur Dave Bautista (Drax) zien we volledig geschminkt, inclusief een soort cape. Voor leuke filmpjes van achter de schermen moet je op de Instagram van Zoë Saldaña aka Gamora zijn.

Het einde … ?

Dave Bautista, die we onlangs ook konden zien in de Netflixfilm Army of the Dead, is wel al openhartig geweest over het feit dat Guardians of the Galaxy Vol. 3 zijn laatste MCU-film is. De voormalige prof-worstelaar is van mening dat hij te oud wordt voor een rol waarin hij de hele tijd in bloot bovenlijf moet rondlopen.

Regisseur James Gunn besefte ook al dat de derde film het einde betekent van het originele Guardians of the Galaxy-team. Hierdoor kunnen fans dus vooral een emotionele Guardians of the Galaxy Vol. 3 verwachten. Gunn heeft al goed werk verricht door ervoor te zorgen dat de eerste twee films hartverwarmend waren. Dus gezien het feit dat de derde en laatste film de reis van een aantal leden van het geliefde team zal afsluiten, is het logisch dat het nog aangrijpender zal worden. Maar voor het zover is, kunnen we de bende nog zien in Taika Waititi’s Thor: Love and Thunder. Die staat eraan te komen deze zomer.

Meer
Lees meer...