‘The Adam Project’ heeft derde beste openingsweek op Netflix ooit

Sinds vorige week staat The Adam Project op Netflix. Daarin zijn onder andere Ryan Reynolds, Zoe Saldaña en Mark Ruffalo te zien. De film is ondertussen al uitgegroeid tot een van de meest bekeken films op het platform in een week tijd, en moet enkel Don’t Look Up en Red Notice laten voorgaan.

Netflix heeft weer een nieuwe titel aan zijn originele filmlijst toegevoegd. Eind vorige week, op 11 maart, kwam The Adam Project op het platform. De film vertelt het verhaal van een tijdreiziger die op een dag zijn jongere zelf tegenkomt. De hoofdrol is weggelegd voor acteur Ryan Reynolds, die eerder al te zien was in Red Notice, een ander populair project van Netflix.

Derde plaats

The Adam Project is op weg om de nieuwe kijkcijferhit van Netflix te worden. Dat meldt Deadline. De film staat nog maar net online, maar kan al op 92,4 miljoen kijkuren rekenen. Daarmee doet het enkel maar slechter dan Red Notice en Don’t Look Up, die respectievelijk op 148,7 miljoen kijkuren en 111 miljoen kijkuren konden rekenen. De komende weken zal duidelijk worden of The Adam Project nog in populariteit zal groeien en eventueel nog een van de twee films voorbijsteekt in de algemenere charts.

Het verhaal gaat over de jonge Adam (Walker Scobell), die op een dag zijn oudere zelf tegenkomt in zijn garage. Adam verloor net zijn vader, en geraakte daardoor in een diepe put. Oudere Adam (Ryan Reynolds) beslist om hem mee te nemen op missie, om zo hun vader (Mark Ruffalo) te vinden en een aantal fouten uit het verleden recht te zetten. De film kon op Rotten Tomatoes alvast rekenen op een publieksscore van 79 procent.

Bekijk de trailer van The Adam Project hier:

Liever een serie? Bekijk hier de lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...