‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ krijgt releasedatum voor Disney+

Goed nieuws voor iedereen die Guardians of the Galaxy Vol. 3 nog niet heeft kunnen zien. Deze Marvelfilm komt binnenkort namelijk naar Disney+ en is vanaf dan dus gratis te bekijken voor alle abonnees.

Met Guardians of the Galaxy Vol. 3 kwam er na negen jaar een einde aan de succesvolle trilogie van James Gunn. De groep buitenbeentjes stond daarin voor zijn allerlaatste, maar mogelijk ook allergrootste missie met z’n allen samen. Hun rustige leventje op Knowhere wordt namelijk verstoord en ze moeten op pad om het leven van Rocket te redden. Daarbij duiken er ook heel wat zaken uit die z’n turbulente verleden op.

Afscheid

In Guardians of the Galaxy Vol. 3 krijgt de groep namelijk af te rekenen met de slechterik High Evolutionary (Chukwudi Iwuji). Uiteindelijk blijkt hij ook de persoon te zijn die Rocket (Bradley Cooper) gemaakt heeft en dat brengt niet zo’n fijne herinneringen met zich mee.

Guardian of the Galaxy Vol. 3 focust uiteraard ook voor een groot deel op het afscheid van de groep Guardians zoals we die al jarenlang kennen. Voor heel wat fans van Marvel en meer specifiek van Guardian of the Galaxy is het dus ook een heel emotionele film. Daarbij wordt er ook afscheid genomen van enkele vertrouwde gezichten uit het Marvel Cinematic Universe (MCU).

Disney+

Wie nog niet de kans heeft gehad om Guardians of the Galaxy Vol. 3 te bekijken, of wie dat nog eens wil doen, kan vanaf 2 augustus terecht op Disney. Dan verschijnt de film daar namelijk gratis voor alle abonnees van de streamingdienst.

(Her)bekijk hier de trailer van Guardians of the Galaxy Vol. 3:

Guardians of the Galaxy Vol. 3 is vanaf woensdag 2 augustus te streamen op Disney+.

Meer
Lees meer...