Succesreeks ‘The Bear’ krijgt derde seizoen

Een van de meest succesvolle series op Disney+ op dit moment krijg een derde seizoen. The Bear is officieel van FX, maar is bij ons al twee seizoenen lang te zien op Disney+. Het tweede seizoen kwam nog niet zo lang geleden uit en was een groot succes. De serie is ondertussen ook genomineerd voor verschillende Emmy’s.

De reeks The Bear kwam in juni 2022 uit op Hulu en volgde in oktober ook bij ons op Disney+. Het eerste seizoen telde acht afleveringen van slechts een halfuur, maar toch kon het de harten van televisiefans al voor zich winnen. Op Rotten Tomatoes haalt de reeks zelfs 100 procent bij de critici. In juni van dit jaar lanceerde Hulu het tweede seizoen en dat scoorde met 99 procent nog steeds gigantisch hoog. De komst van een derde seizoen is dus geen grote verrassing.

The Bear

The Bear gaat over Carmy Berzatto (Jeremy Allen White). Hij is een jonge beloftevolle kok, die ook wel “The Bear” wordt genoemd. Nadat zijn broer komt te sterven, trekt hij terug naar Chicago om daar zijn bar over te nemen. Dat lijkt in eerste instantie niets voor een sterrenchef, maar toch doet hij er alles aan om de sandwichbar nieuw leven in te blazen. Maar naast enkele vaste klanten erft Carmy ook heel wat schulden en dat zorgt toch voor de nodige spanningen.

Het succes van de eerste reeks zorgde ervoor dat de serie in het tweede seizoen op heel wat bekende gastrollen kon rekenen. Zo deed acteur Bob Odenkirk (Better Call Saul) zijn intrede en maakte ook Will Poulter (We’re The Millers, Guardians of the Galaxy Vol. 3) zijn opwachting.

Derde seizoen

Dat tweede seizoen verscheen afgelopen zomer en was op sociale media alvast heel populair. Vandaag maakte FX dan ook bekend dat er een derde zit aan te komen. Dat meldt Variety. “The Bear heeft het publiek overtuigd in zijn eerste seizoen en heeft die lat in seizoen 2 nog hoger gelegd”, vertelt Nick Grad van FX Entertainment. “We zijn zo trots op onze crew en wat we hebben verwezenlijkt is zo prachtig. We kijken uit om dit verder te zetten in het volgende hoofdstuk.”

Meer
Lees meer...