‘The Diplomat’: Bekijk hier de eerste beelden van het tweede seizoen

Netflix heeft de eerste beelden gedeeld van het tweede seizoen van The Diplomat. Daarbij hoorde meteen ook een releasedatum. Vanaf nu is het voor de fans dus aftellen naar 31 oktober 2024.

The Diplomat verscheen eind april op Netflix en was daar meteen een onverhoopt succes. De reeks wist een groot publiek te bereiken en stond in de eerste week na de release wereldwijd op nummer 1 van alle Engelstalige series. In maar liefst 86 landen stond The Diplomat in de top 10. In België klom de serie was de serie volgens FlixPatrol zelfs één dag de best bekeken serie.

Tweede seizoen

Dat alles was voor Netflix voldoende om maandag al aan te kondigen dat The Diplomat een tweede seizoen krijgt. Dat het eerste seizoen eindigde op een cliffhanger was daarvoor al een goede indicator. Het tweede seizoen komt er nu dus op donderdag 31 oktober.

De reeks gaat over Kate Wyler, gespeeld door Keri Russell, die onverwachts de nieuwe ambassadeur voor de Verenigde Staten in het Verenigd Koninkrijk wordt. Die functie is echter volledig buiten haar comfortzone aangezien ze eigenlijk van plan was om afgevaardigd te worden naar Afghanistan. In Londen krijgt ze dan ook nog eens snel te maken met een grote internationale crisis. Daardoor moet je strategische allianties aangaan en zich veel meer in de spotlights begeven dan haar lief is. Dat alles zorgt ervoor dat er steeds meer spanningen ontstaan in haar huwelijk met Hal Wyler (Rufus Sewell), ook een diplomaat.

Bekijk hier de teaser van het tweede seizoen van The Diplomat:

Meer streamingnieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief via deze link.

Meer
Lees meer...