‘The Masked Singer’: Heeft Aaron Blommaert Medusa ontmaskerd?

In de derde aflevering van The Masked Singer maakt Boris Vanseveren en zijn debuut als speurder. Als Hippo greep hij vorig jaar nog nipt naast de finale, en sindsdien is hij alleen maar meer fan geworden van het programma. Bij de speurders vervoegt hij deze week Aaron Blommaert, en dat lijkt meteen te resulteren in een geweldige ontdekking.

“Ik vond het vorig jaar ongelofelijk leuk om in dat pak te zitten. Al vond ik het jammer dat ik de finale net niet heb gehaald, dat stak toch een beetje. Of ik een goede speurder ben? Ik denk dat ik er toch wel al een paar weet. Maar we zullen zien. Iederéén kan in zo’n pak zitten, dat is het mooie aan The Masked Singer. Frances en ik zijn er wel over bezig. Maar tips delen? Dat niet. Ik wil eigenlijk gewoon zelf winnen”, legt hij uit.

Frances en Boris maken dit jaar allebei deel uit van het speurdersteam. Voor Boris is zijn debuut als jurylid vanavond te zien op VTM. Daarbij zal hij proberen helpen in de zoektocht naar Giraf, Boom, Medusa, Tik & Tok, Zeeduivel en nieuwkomer Poppemie. Hij doet dat naast Tine Embrechts, Aaron Blommaert en een mystery speurder.

Sabine Hagedoren?

Aaron Blommaert lijkt meteen iets op te merken als Medusa het podium betreedt. “Ik zie die wandelen en ik zie Sabine Hagedoren”, horen we hem zeggen. Aanvankelijk wordt er nogal lachend gedaan over zijn opvallende suggestie, maar dat verandert snel als Jens Dendoncker de tip over Medusa toont.

Die tip bestaat namelijk uit een speciaal weerbericht voor de speurders. Daarin horen we Jill Peeters spreken over een “prachtige zonovergoten dag”, gevolgd door “een grote storm die eraan komt”. “Als jullie nog eens hulp nodig hebben van een professionele voorspeller die achter wolken én maskers kan kijken, call me“, besluit Jill, waarna de speurders compleet verbaasd achterblijven.

Bekijk hier het fragment uit The Masked Singer:

The Masked Singer is iedere vrijdag om 20.40 uur te bekijken op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...