‘The Masked Singer’ stelt nieuwe deelnemer voor: Maak kennis met Poppemie

Nu vrijdag is het al tijd voor de derde aflevering van The Masked Singer. Daarin zullen we opnieuw de eerste groep deelnemers aan het werk zien. Zij krijgen het gezelschap van een nieuw masker: Poppemie. Zij stelt zich nu al aan ons voor.

In de eerste twee afleveringen van The Masked Singer maakten we kennis met twaalf deelnemers, waarbij we ook al meteen van twee deelnemers afscheid moesten nemen. Maar Mister Withlove en De Mike zullen vervangen worden door twee nieuwe deelnemers. De eerste daarvan komt vrijdag al voor het eerst in actie. Het gaat om Poppemie.

Poppemie

De eerste nieuwe deelnemer is Poppemie, een pop die tot leven is gekomen. VTM stelt haar alvast aan ons voor: “Het verhaal van Poppemie begint op een meisjeskamer van een internaat. Ze is veel meer dan zomaar een stuk speelgoed, want Poppemie kan tot leven komen. Af en toe beginnen haar ledematen zo te kriebelen, dat ze zingend en dansend op avontuur gaat in het verlaten schoolgebouw. Poppemie lijdt aan Britney-manie, ze vindt haar de beste popster ter wereld. Te pas en te onpas begint ze dan ook haar lyrics te zingen. Soms wordt Poppemie geconfronteerd met haar beperkingen als pop en verliest ze in haar enthousiasme bijna een arm, of erger: haar hoofd.”

Poppemie stelt zichzelf ook al kort aan ons voor, waarbij ze haar liefde voor Britney duidelijk niet kan verstoppen. “Oh, baby baby! Ik ben weer tot leven gekomen, hihi! Ik heb zo lang stilgelegen, ik ben helemaal stijf. Voor een pop is het belangrijk om er altijd piekfijn uit te zien. Zeker als je instafamous bent, hihi. Kom je met mij mee op avontuur? Het is weer voorbij die mooie zomer, maar ik ben super-poptimistisch over het nieuwe schooljaar hihi. Hit me baby one more time! Oeps, ik had weer een aanval van Britney-manie. Soms kan ik mezelf echt niet inhouden, hihihi. Nee, ik ben niet de slimste pop ter wereld. Maar nieuwe dingen bijleren geeft mij echt een boost. Mensen hebben altijd hoge expectations van mij … Maar ik blijf maar gewoon een pop. Ook al blijf ik eens haperen en heb ik soms hulp nodig, op het podium van The Masked Singer ont-pop ik mij tot de ster van de avond!”

Bekijk hier al een filmpje van Poppemie:

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.40 uur te zien op VTM en VTM GO.

Meer
door Redactie
Lees meer...