‘The Masked Singer’: Deze songs hoor je in de tweede aflevering

De tweede aflevering van The Masked Singer komt eraan. Daarin nemen zes nieuwe zangers het tegen elkaar op voor een plaatsje in de volgende aflevering. Zij zingen samen een groepsnummer en komen daarna ook solo in actie. Na die optredens is het aan het studiopubliek om zich uit te spreken.

Met veertien zijn ze dit jaar, de Masked Singers. Twee daarvan zijn nog verborgen, en de eerste zes kwamen vorige week al in actie. Daarna moesten we ook meteen afscheid nemen van Mister Withlove.

Groepsoptreden en drie duels

Vanavond is het dan tijd aan de volgende zes zangers om in actie te komen. Eikeltje, Space Babe, Dame Blanche, Zebra, Feniks en De Mike nemen het deze keer tegen elkaar op. Dat doet het zestal eerst met een groepsoptreden. Daarin zingen ze samen hun versie van Came Here For Love van Ella Eyre.

Na dat gezamenlijke optreden is het tijd voor drie duels. Space Babe neemt het in zo’n duel op tegen Zebra. De Mike staat dan weer tegenover Feniks, terwijl Eikeltje het met een unieke prestatie opneemt tegen Dame Blanche. Het publiek in de studio kiest daarbij zijn favorieten, die doorgaan naar de volgende ronde. Degene met de minste stemmen vliegt eruit én moet zijn of haar ware gezicht laten zien.

Alle songs

  • Zebra zingt Dance The Night van Dua Lipa.
  • Space Babe zingt For You van Liam Payne & Rita Ora.
  • De Mike zingt Substitution van Kungs & Purple Disco Machine.
  • ​Feniks zingt Holding Out For a Hero van Bonnie Tyler.
  • ​Dame Blanche zingt Padam Padam van Kylie Minogue.
  • Eikeltje zingt The Hum van Dimitri Vegas & Like Mike.

The Masked Singer is iedere vrijdag om 20.40 uur te bekijken op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...