‘The Masked Singer’: Beluister nu al het eerste optreden van duo Tik & Tok

Het raden kan officieel beginnen want we hebben het eerste optreden van The Masked Singer gekregen. Op Q Beach House verschenen plots de kippen Tik & Tok op het podium om hun versie van het nummer Alexandrie, Alexandra van Claude François te brengen. Zij vormen dus het eerste duo van het nieuwe seizoen van The Masked Singer.

Sinds kort stond op de officiële website van The Masked Singer te lezen dat we op vrijdag in Oostende nieuws zouden krijgen van een pak met veren. En inderdaad, vandaag maakten we kennis met twee nieuwe pakken. Het gaat om een duo dat bestaat uit de twee kippen Tik & Tok.

Tik & Tok

In het tweede seizoen van The Masked Singer kregen we voor de eerste keer een duo te zien in The Masked Singer en ook dit jaar zal dat het geval zijn. Onder de pakken van kippen Tik & Tok gaat namelijk een bekend duo schuil. Maar om wie het gaat, daar hebben we voorlopig nog steeds het gissen naar.

Maar in tegenstelling tot Mister Withlove, waarbij we nog niets hebben om ons op te baseren, hebben de kippen Tik & Tok wel al meteen hun eerste optreden gegeven. Het duo zong het nummer Alexandrie, Alexandra van Claude François en voerde zelfs al een kleine choreografie uit. Daardoor kunnen we dus al écht beginnen raden wie er achter de pakken schuilgaat.

Tips

Om ons nog een handje te helpen (of juist op het verkeerde been te zetten), heeft VTM ook al wat meer uitleg én een eerste quote van de kippen gedeeld waaruit we dus mogelijk nog een paar tips kunnen halen.

“Een zalige 28 graden, de zon op je bek en een koel briesje: heerlijk toch? Zo denken Tik & Tok er ook over. Voor hen stopt de zomer nooit. Deze twee zorgeloze, hippe kippen houden van een tropical summer breeze in een luxueuze setting. Ze hebben de vakantie van hun leven geboekt in een leuke villa die ze met veel plezier ontdekken en waar ze de tijd van hun leven hebben. Hun volgers op TikTok worden op hun wenken bediend, want elke dag posten Tik & Tok een filmpje van hun avonturen. Lichtjes hungover zijn, slapen op een stok in plaats van in een bed en lekker chillen met de billen: werkelijk álles wordt gedeeld. Living the life!

Tik & Tok: “Ejoow! De hipste kippen van het kippenhok zijn gearriveerd op hun vakantiebestemming! Wij hebben echt een paar weken salsa, siësta en sangria verdiend. We nemen jullie graag mee op onze kip-trip. Dit is zeker niet onze eerste reis. En ook niet onze tweede. Tikkie en Tokkie zijn echte globetrotters. Viben in Engeland, Ibiza of Griekenland: we hebben overal al poot aan wal gezet. We zijn niet voor niets top trending travel influencers. Hashtag tok of the town! We laten jullie met plezier een graantje meepikken van ons luxeleventje!”

Ondertussen staat er op de website van The Masked Singer al een nieuwe tip. Zo zal je vanaf dinsdag 3 september een nieuwe deelnemer kunnen ontdekken in Wijnegem (vermoedelijk het Shopping Center).

Bekijk hier het optreden van Tik & Tok:

The Het vierde seizoen van The Masked Singer gaat op 20 september van start op VTM en is online te bekijken via VTM GO.

Meer
Lees meer...