‘The Masked Singer’ lost korte fragmentjes van alle deelnemers

Vanaf vrijdag kan je op VTM kijken naar het vierde seizoen van The Masked Singer. Maar het gokken kan nu al beginnen. Op de officiële website van het programma kan je namelijk nu al de eerste – heel korte – fragmenten beluisteren van de twaalf bekende deelnemers. De laatste twee deelnemers zullen pas later in het seizoen hun intrede maken.

Het is bijna zover! Overmorgen, op vrijdag 20 september, gaat het vierde seizoen van The Masked Singer van start. Sinds vorige week kennen we de eerste twaalf deelnemers, waaronder opnieuw een duo. Later deze week zullen we hen voor het eerst zien en vooral horen optreden. Maar nu kan je al een – heel kort – fragment van alle deelnemers beluisteren.

The Masked Singer

Vanaf vrijdag krijgen Mister Withlove, Tik & Tok, Giraf, Space Babe, Dame Blanche, Boom, Medusa, Feniks, De Mike, Eikeltje, Zebra en Zeeduivel eindelijk een stem en kan het zoeken naar hun ware identiteit beginnen. Maar wie niet kan wachten tot dan kan nu al een gokje wagen via de officiële website van The Masked Singer.

Op die website zijn nu namelijk al fragmenten van de optredens van de deelnemers te horen. Het gaat om fragmentjes van niet veel meer dan een seconde. Maar wie weet kan jij al iemand herkennen en zo al meteen met een enorme voorsprong aan The Guessing Game beginnen. Met The Guessing Game kan je thuis meespelen en zo misschien wel de beste gokker van Vlaanderen worden.

Van het duo Tik & Tok kan je overigens al een volledig optreden beluisteren. Zij stonden enkele weken geleden namelijk al op het podium van Q Beach House.

Vanaf 20 september kan je elke vrijdag om 20.40 uur kijken naar een nieuwe aflevering van The Masked Singer op VTM en VTMGO.

Meer
Lees meer...