‘The Masked Singer’ keert eind dit jaar terug: Ontdek hier het eerste pak

Dat The Masked Singer dit najaar zou terugkeren, wisten we al. Maar deze ochtend maakte VTM ook meteen de eerste figuur bekend. Het gaan om Mr. Withlove. Die figuur is volledig ontworpen door de jonge Fiona (11). Zij won de wedstrijd van VTM en ziet haar ontwerp eind dit jaar tot leven komen.

The Masked Singer is al drie seizoenen lang een gigantisch succes op VTM. En ook de liveshows trokken volle zalen. In al die tijd zagen we in totaal maar liefst 36 karakters, met één voor één prachtige pakken de revue passeren.

Nieuw seizoen

Vorige zomer kwam VTM met het nieuws dat een van de meest succesvolle programma’s van de laatste jaren een vierde seizoen krijgt. Dat seizoen is pas voor het najaar, maar toch begint de zender al kleine hints te verspreiden. Zo maakten ze deze ochtend de winnaar van de ontwerpwedstrijd bekend.

Die wedstrijd werd samen met het vierde seizoen aangekondigd en gaf fans de kans om een eigen figuur te ontwerpen. “Iedereen, jong en oud, met of zonder ontwerpervaring mag een karakter tekenen of ontwerpen dat binnenkort misschien wel tot leven komt op het grote podium van The Masked Singer“, klonk het toen. Uiteindelijk kreeg VTM maar liefst 5.031 toegestuurd.

Mr. Withlove

Ondertussen zijn we bijna een jaar later en koos de zender voor Mr. Withlove van de jonge Fiona (11). Het ontwerp is ook meteen de eerste figuur die VTM bekendmaakt aan het grote publiek. Die bekendmaking wordt ook meteen vergezeld door een eerste opmerkelijke beschrijving van de figuur.

“Dat de charmante witloof een echt showbeest moest zijn, stond vast voor Fiona. Show, spel, komedie of amusement: geen enkele tak van de entertainmentwereld is veilig voor de enthousiaste, zelfzekere spring-in-’t-veld. Mister Withlove houdt van zichzelf, van de showbizz én van aandacht. Hij doet niets liever dan met iedereen op de foto te gaan. Hoe groter het podium en hoe meer publiek, hoe liever hij het heeft. Aan enthousiasme zal hij nooit inboeten”, staat er te lezen.

Om Mr. Withlove écht beter te leren kennen, zullen we nog een tijdje moeten wachten. Het nieuwe seizoen van The Masked Singer verschijnt pas dit najaar.

Meer
Lees meer...