‘The Masked Singer’ keert terug voor een vierde seizoen en heeft grote verrassing voor fans

Creatieve fans van The Masked Singer kunnen hun teken- en kleurpotloden bovenhalen. VTM daagt iedereen namelijk uit om voor het vierde seizoen zelf een figuur te ontwerpen. Het beste kostuum zal je terugzien op het podium.

The Masked Singer is al drie seizoenen lang een gigantisch succes op VTM. En ook de liveshows trokken volle zalen. In al die tijd zagen we in totaal maar liefst 36 karakters, met één voor één prachtige pakken de revue passeren. Het ging van onder andere Koningin (Sandra Kim), Wolf (Kevin Janssens) en Suikerspin (Nora Sharib) in het eerste seizoen over Miss Poes (Camille Dhont), Konijn (Conner Rousseau) en Robots (Lize Feryn en Aster Nzeyimana) in het tweede seizoen tot Tovenaar (Aaron Blommaert), Champignon (Miguel Wiels) en Hippo (Boris Van Severen) in het derde seizoen.

Figuur ontwerpen

Die mooie kostuums op het podium inspireerden de voorbije jaren heel wat fans om in hun tekenpen te kruipen. VTM kreeg zo heel wat prachtige kunstwerken toegestuurd. De zender daagt de fans van The Masked Singer dan ook uit om nog een stapje verder te gaan. Voor het vierde seizoen krijgen de kijkers namelijk de kans om zelf het brein te worden achter één van de nieuwe, mysterieuze karakters.

“Iedereen, jong en oud, met of zonder ontwerpervaring mag een karakter tekenen of ontwerpen dat binnenkort misschien wel tot leven komt op het grote podium van The Masked Singer. Het nieuwe karakter mag werkelijk alles zijn: van een betoverend voorwerp tot een mythisch dier, een imposant gebouw, een exotisch stuk fruit, of zelfs iets totaal anders. Hoe creatiever, hoe beter!”, schrijft VTM in zijn aankondiging. Naast het uiterlijk mag je ook de karaktereigenschappen en het achterliggende verhaal van je figuur bepalen. Wie zich geroepen voelt, kan tot vrijdag 11 augustus een ontwerp insturen naar VTM.be.

Bekijk hier de oproep van VTM over The Masked Singer:

Meer
Lees meer...