‘The Masked Singer’: Zo blikt Hippo terug op zijn avontuur

Het avontuur in The Masked Singer zit erop voor Hippo. Het pak dat bij de meeste volgers nog het grootste mysterie was, viel namelijk vlak voor de finale af. Bij de onthulling kregen we acteur Boris Van Severen te zien. Hij blikt alvast heel tevreden terug op zijn deelname.

“Ik vond het fantastisch, ik heb mij supergoed geamuseerd”, begint Boris Van Severen zijn uitleg op de sociale media van VTM. Met Raaf, Tovenaar en Champignon kennen we na vrijdagavond de drie finalisten. Daar zit Hippo dus nipt niet bij. “Aan de ene kant is het jammer dat ik net de finale niet heb gehaald, maar aan de andere kant ben ik wel blij dat ik nu meer vrije tijd ga hebben. Ik ben ongelofelijk fier op het traject dat ik heb afgelegd. De halve finale is niet niets natuurlijk.”

Bijna flauwgevallen

“Ik ben een paar keer, twee keer, bijna flauwgevallen backstage. Dat toont wel aan hoe intens het is. Het was gewoon te veel: te warm en te zware inspanningen gedaan op het podium. Dat pak is echt waanzinnig warm, dus ik was echt oververhit”, blikt hij terug.

“Ik vond Hippo wel een fantastisch personage om te mogen spelen. Die liefde daarvoor was instant. We hebben heel veel dansmoves aangeleerd gekregen, maar het meeste heb ik toch uit mijzelf gehaald. Dan heb ik het vooral op de balletmoves, al waren dat vooral interpretaties van mijzelf op ballet”, legt Boris Van Severen uit.

Geheimhouding

Bij een deelname – zeker zo’n lange – aan The Masked Singer hoort natuurlijk ook veel geheimhouding. Aan VTM legt Boris Van Severen uit hoe hij dat voor elkaar kreeg. “Op het theater zei ik dat ik nog moest gaan repeteren voor de film en in de film zei ik dat ik moest repeteren voor het theater. Ik moest ook heel vaak zogezegd gaan eten”, besluit hij.

Luister hier naar Boris Van Severen na zijn onthulling in The Masked Singer:

De finale van The Masked Singer is vrijdag 28 april om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...