‘The Masked Singer’: Deze songs hoor je in de halve finale

Op vrijdag is het zover. Dan krijgen we te zien welke figuren er volgende week in de finale van The Masked Singer zullen schitteren én wie net voor die finale strandt. Raaf, Champignon, Hippo en Tovenaar brengen elk twee songs, waarna de jury en het publiek een beslissing zullen nemen.

Danira Boukhriss Terkessidis was afgelopen vrijdag de tiende afvaller in The Masked Singer. Na haar vertrek blijven er nog maar vier figuren achter. Een van hen zal Koningin (Sandra Kim) en Miss Poes (Camille Dhont) opvolgen. Wie dat zal worden, zien we pas volgende week. Maar deze vrijdag wordt wel beslist welke drie voor de overwinning zullen strijden. Daarvoor zullen de halve finalisten de jury en het publiek moeten overtuigen met twee songs.

Songs

Vorige week zagen we nog hoe elke kandidaat in duet ging met een ex-kandidaat, maar deze week staan ze er opnieuw alleen voor. Met maar liefst twee songs zullen ze zichzelf moeten bewijzen, want slechts drie van hen zullen ook écht in de grote finale van volgende week staan.

En de kandidaten halen ook meteen alles uit de kast. Zo nodigt Champignon een kinderkoor mee uit op het podium voor We Are The Champions van Queen én zingt hij daarnaast ook nog You Give Love A Bad Name van Bon Jovi. Hippo waant zich dan weer Beyoncé met zijn versie van Love on Top. Ook Elton John vervoegt de catalogus van Hippo want ook Sorry Seems To Be The Hardest Word passeert de revue.

Raaf raakt dan weer een gevoelige snaar met Strong van London Grammar en Hurts van Emeli Sandé. En Tovenaar durft het aan om in het Nederlands te zingen met Noodgeval van Goldband. Daarnaast zorgt hij met zijn versie van It’s All Coming Back To Me Now van Céline Dion ook voor de grootste verrassing van de avond.

De halve finale van The Masked Singer is vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...