‘The Masked Singer’: Deze drie zangeressen zeggen plots dat ze Koningin zijn

Morgen, op vrijdag 6 november is het tijd voor de finale van The Masked Singer. Een grote kanshebber om die te winnen, is Koningin. Maar wie Koningin is, is nog niet geweten. Om wat extra olie op het vuur te gooien zijn er nu drie zangeressen die beweren dat zij achter het masker van Koningin zitten.

Dat Koningin in The Masked Singer een ervaren zangeres is, zoveel is duidelijk. Maar ons land telt natuurlijk heel wat goede zangeressen. Drie zangeressen beweren nu dat zij achter het royale masker zitten, maar er is er maar eentje die de waarheid spreekt.

Wie van de drie?

Net zoals eerder al gebeurde met Duiker en Wolf, zijn er nu ook plots drie mensen die beweren dat ze de Koningin zijn. Het gaat om drie namen die meermaals genoemd werden door de jury, maar ook door de mensen thuis.

Dit bericht bekijken op Instagram

🕵️

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be) op

De eerste is Dana Winner. Wie denkt aan een goede Belgische zangeres komt natuurlijk al snel terecht bij Dana Winner. “Koningin zijn, is echt de rol van mijn leven”, zo vertelt Dana. Ze beweert ook dat ze zich al wekenlang verstopt achter het masker én het Franse accent.

Maar ook Loredana beweert Koningin te zijn. Zij was de zangeres van Pat Krimson bij zijn poging om deel te nemen aan het Eurovisiesongfestival. “Ik wil jullie vooral bedanken voor al die mooie complimenten, al die leuke berichtjes over Koningin.” Het geheim achter haar Franse accent wil ze nog niet verklappen.

Tot slot is er ook Sandra Kim, zij is al enkele weken de hoofdverdachte om achter Koningin te zitten. En vooral Karen Damen is er heilig van overtuigd dat achter het masker onze enige Eurovisiewinnaar ooit te vinden is. Zij hoeft dat Franse accent uiteraard niet te faken en ook heel wat tips wijzen in de richting van de Waalse Eurovisiewinares. “Ik kan niet wachten tot m’n masker afgaat in de finale vrijdag. Ik beloof jullie dat het fantastisch wordt”, zo besluit Sandra Kim.

Morgen zullen we het natuurlijk zeker weten. De finale van The Masked Singer is dan vanaf 20.40 uur te volgen op VTM.

Meer
Lees meer...