‘The Masked Singer’: Luister hier naar het optreden van Miss Poes, Wolf, Koningin, Ridder en Konijn

Er staat vanavond een speciale aflevering van The Masked Singer op de planning. De vijf overgebleven figuren zingen namelijk telkens een duet met iemand uit een vorig seizoen. Daardoor verschijnen uitzonderlijk Miss Poes, Wolf, Koningin, Ridder en Konijn opnieuw op het podium … en je hoort hen ook samen met Firework van Katy Perry.

Deze vrijdag zien we opnieuw hoe de overgebleven figuren in The Masked Singer het beste van zichzelf geven. Dat moet ook, want vrijdagavond wordt beslist wie de halve finale haalt. Foxy Lady, Champignon, Tovenaar, Hippo en Raaf krijgen deze week de hulp van ex-kandidaten om de jury en het publiek te overtuigen. Ze zingen dus geen duel, maar een duet.

Hippo krijgt daarbij de hulp van Miss Poes aka CAMILLE, Foxy Lady kan rekenen op Wolf ofwel Kevin Janssens, Tovenaar doet het met Ridder Loredana, Raaf wordt bijgestaan door Koningin Sandra Kim en Champignon bouwt een feestje met Konijn aka Conner Rousseau.

Firework van Katy Perry

De show wordt echter geopend met een groot groepsnummer. Daarbij zullen de huidige kandidaten de vijf ex-deelnemers verwelkomen op het podium. Daarbij zullen Hippo, Foxy Lady, Champignon, Tovenaar en Raaf uiteraard opnieuw het beste van zichzelf geven zodat de sfeer er meteen goed inzit. Dat doen ze met een groepscover van Firework van Katy Perry.

Van dat optreden heeft VTM nu al de eerste beelden gedeeld en daarin blijkt het opnieuw vooral Sandra Kim te zijn die iedereen omver blaast met haar indrukwekkende stem.

Luister hier naar het groepsoptreden van Firework van Katy Perry:

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM en via VTM GO. Daar is ook elke week een nieuwe aflevering van Behind The Mask te zien.

Meer
Lees meer...