‘The Masked Singer’: Deze persoon valt net voor de finale af … en die zat er onder

In The Masked Singer stond er vrijdagavond een heel belangrijke aflevering op de planning. Met Tovenaar, Raaf, Champignon en Hippo begonnen er namelijk vier figuren aan de halve finale. Daarvan zouden er uiteindelijk maar drie doorstoten door de finale. Dat is jammer genoeg niet het geval voor Hippo. Die viel namelijk af en bleek na de onthulling niemand minder te zijn dan Boris Van Severen.

Champignon, Hippo, Raaf en Tovenaar trokken in The Masked Singer alle registers open om een felbegeerde finaleplek te pakken te krijgen. Daarvoor kregen ze geen gemakkelijke opdracht, want het viertal moest elk maar liefst twee volledige songs brengen.

Lot in handen van studiopubliek

Na de acht schitterende optredens was het aan de jury om alvast twee figuren rechtstreeks door te sturen naar de finale. Na het overleg nam Kevin Janssens, voorzitter van de speurders, het woord. Hij verraste daarbij door te zeggen dat ze niet gekozen hadden. De vier speurders beslisten namelijk om de keuze deze week volledig aan het studiopubliek over te laten. Het publiek stuurde na een spannende stemming Tovenaar, Raaf en Champignon door naar de finale.

Dat wilde uiteraard zeggen dat Hippo, mogelijk het grootste mysterie dit seizoen, afviel. De speurders kregen daarbij nog een laatste keer de kans om te gokken wie er onder het pak verscholen zat. Daarbij vielen de namen Riadh Bahri, Alvaro Soler, Jan Kooijman en Mathieu Terryn. Dat bleek echter allemaal fout, want Hippo bleek niemand minder dan Boris Van Severen.

Kijk hier naar de onthulling van Hippo als Boris Van Severen:

De finale van The Masked Singer is vrijdag 28 april om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...