‘The Masked Singer’: Tovenaar neemt risico met Nederlandstalig nummer

Vanavond krijgen we te zien welke figuren er volgende week in de finale van The Masked Singer zullen schitteren én wie net voor die finale strandt. Raaf, Champignon, Hippo en Tovenaar brengen elk twee songs, waarna de jury en het publiek een beslissing zullen nemen. En daarbij kiest Tovenaar al meteen voor een risicovol nummer. Hij gaat namelijk Nederlandstalig zingen.

Danira Boukhriss Terkessidis was afgelopen vrijdag de tiende afvaller in The Masked Singer. Na haar vertrek blijven er nog maar vier figuren achter. Een van hen zal Koningin (Sandra Kim) en Miss Poes (Camille Dhont) opvolgen. Wie dat zal worden, zien we pas volgende week. Maar vanavond wordt wel beslist welke drie voor de overwinning zullen strijden. Daarvoor zullen de halve finalisten de jury en het publiek moeten overtuigen met twee songs.

Noodgeval

Vanavond trekken Champignon, Hippo, Raaf en Tovenaar alle registers open om een felbegeerde finaleplek te pakken te krijgen. Tovenaar gaat alvast geen risico’s uit de weg. Hij verkent de hoogste noten op de toonladder met zijn versie van Celine Dions It’s All Coming Back To Me én durft het als een van de weinige Masked Singers aan om in het Nederlands te zingen.

Hij brengt Noodgeval van Goldband, een van de grootste Nederlandstalige songs van dit moment. En dat doet hij ook in een opvallend Nederlands accent. Dat zal hij waarschijnlijk gebruiken om de jury en het publiek te misleiden. De hoofdverdachte op sociale media is namelijk nog steeds overduidelijk acteur Aaron Blommaert.

Bekijk de preview hier:

De halve finale van The Masked Singer is vanavond om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...