‘The Masked Singer’: Belle Perez helpt de speurders in halve finale

The Masked Singer heeft vanavond een bijzonder gastspeurder op bezoek. Niemand minder dan Belle Perez komt de vaste juryleden namelijk helpen. De bekende zangeres is in het verleden zelf al vaak genoemd als verdachte, maar zat tot nu toe dus nog nooit in een pak.

Danira Boukhriss Terkessidis was afgelopen vrijdag de tiende afvaller in The Masked Singer. Na haar vertrek blijven er nog maar vier figuren achter. Een van hen zal Koningin (Sandra Kim) en Miss Poes (Camille Dhont) opvolgen. Wie dat zal worden, zien we pas volgende week. Maar deze vrijdag wordt wel beslist welke drie voor de overwinning zullen strijden. Daarvoor zullen de halve finalisten de jury en het publiek moeten overtuigen met twee songs.

Belle Perez

Ondertussen wordt er uiteraard ook nog volop verder gespeurd naar de identiteit van de vier overgebleven personen in de pakken. Drie van de vaste juryleden krijgen daarbij vrijdagavond hulp van Belle Perez. Het belooft dus zeker voor Jens Dendoncker een bijzondere avond te worden, want de zangeres is naar eigen zeggen zijn droomvrouw.

Belle Perez is de voorbije drie seizoenen door de jury al vaak genoemd als verdachte bij diverse figuren. Voorlopig was dat dus altijd onterecht. “Als mensen me over The Masked Singer aanspreken, speel ik het spelletje gewoon mee. Ik heb het allemaal heel goed gevolgd, maar ga me vooral laten verrassen door het moment. Ik heb er ontzettend veel zin in en ben zó benieuwd!”, blikt Belle Perez in HLN vooruit op haar werk als gastspeurder.

De halve finale van The Masked Singer is vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...