‘The Masked Singer’ stelt nieuwe figuur Space Babe voor

Er is een derde pak onthuld van het nieuwe seizoen van The Masked Singer. Na enkele dagen bouwen met LEGO-blokjes verscheen in het shoppingcenter van Wijnegem namelijk Space Babe. De zoektocht naar deze mysterieuze figuur kan dus beginnen.

Binnenkort begint de zoektocht op VTM naar de opvolgers van Tovenaar (Aaron Blommaert), Koningin (Sandra Kim) en Miss Poes (Camille Dhont). Dit seizoen gebeurt die zoektocht met een nieuw team van speurders. Er zullen opnieuw veertien figuren deelnemen aan de spannende uitdaging. 

Van die veertien pakken kennen we er ondertussen al drie. Mister Withlove, die ontworpen is door de 11-jarige Fiona, is al enige tijd terug aangekondigd. Het duo Tik & Tok verscheen dan weer afgelopen weekend in Oostende.

Wijnegem

Wijnegem was the place to be voor de volgende onthulling. Daar verscheen dinsdagochtend een gigantische muur van vijf meter hoog en drie meter breed, met plaats voor 60.000 LEGO-stenen. Bezoekers konden die blokjes aan elkaar zetten en zo aan de muur bevestigen. Op die manier werd het volgende pak uit The Masked Singer steeds meer zichtbaar.

Woensdagavond was het dan eindelijk zover. Het laatste blokje was gezet en zo kreeg iedereen de buitenaardse, eenogige Space Babe te zien. Met een bijhorende QR-code konden bezoekers in Wijnegem haar ook meteen zien bewegen en horen spreken.

Space Babe

Space Babe komt van een planeet 55 miljoen lichtjaar van hier ter hoogte van de Virgo-cluster. Het weer is er zacht en het landschap prachtig. Het is een planeet waar enkel vrouwen wonen, klimaatverandering onbekend is en oorlog niet bestaat. Met haar volledig elektrische ruimte-scooter scheurt Space Babe naar ons zonnestelsel voor een speciale optreden in The Masked Singer. Maar voordat ze het podium betreedt, wil ze eerst onze planeet en haar bewoners leren kennen. Haar missie? Ontdekken hoe ze de aarde ook kan transformeren in een betere plek!

“Wat is de wereld toch mooi! Enfin, die van Space Babe toch. Hier wonen namelijk alleen vrouwen! Ik ben al op minstens 10 miljoen planeten geweest, ik ken ze intussen al uit mijn hoofd! Maar voor The Masked Singer ga ik voor het eerst naar de Aarde. Daarom heb ik alvast twee aardlingen gekozen die voor mij jullie planeet inspecteren. Ik heb al door dat er een paar dingen beter kunnen bij jullie. Of moet ik zeggen: properder? Geen nood! Ik mag dan wel 55 miljoen lichtjaar van de Aarde verwijderd zijn, vanuit mijn hoofdkwartier los ik al jullie problemen op! Falen is geen optie! Met mijn hulp is jullie planeet in een mum van tijd het perfecte plaatje! Zijn jullie klaar voor de start? Want Space Babe komt eraan!”, klinkt het uit de mond van de mysterieuze figuur.

Het vierde seizoen van The Masked Singer gaat op 20 september van start op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...