‘The Masked Singer’: VTM komt met teaser over volgende figuur

Het vierde seizoen van The Masked Singer komt eraan. De komende weken zullen we dan ook heel regelmatig een nieuwe figuur leren kennen. Op zaterdag 7 september volgt een nieuwe onthulling en dat lijkt te gebeuren in vijf steden tegelijkertijd.

Een nieuw team van speurders begint op vrijdag 20 september met de zoektocht naar een opvolger van Tovenaar (Aaron Blommaert), Koningin (Sandra Kim) en Miss Poes (Camille Dhont). Er zullen opnieuw veertien figuren deelnemen aan The Masked Singer. Daarvan kennen we er ondertussen al drie. Mister Withlove, die ontworpen is door de 11-jarige Fiona, is al enige tijd terug aangekondigd. Het duo Tik & Tok verscheen dan weer afgelopen weekend in Oostende. En woensdagavond verscheen in Wijnegem in LEGO een beeld van Space Babe.

Basketbal On Tour

Op hetzelfde moment verscheen er op de website van The Masked Singer bij de Guessing Game ook een nieuwe datum. Bij de tekening van de basketbal stond daar namelijk ineens “07.09 On Tour”. We kunnen er dus vanuit gaan dat die figuur op zaterdag 7 september zal onthuld worden.

Wat die “on tour” wil zeggen, kregen we enkele uren later te zien op Instagram. Daar deelde VTM namelijk een post met daarbij de tekening van de basketbal, de datum van 7 september en vijf steden. Het gaat om Antwerpen, Gent, Aarschot, Genk en Kortrijk. Vermoedelijk zal er komende zaterdag dus iets gebeuren in deze vijf steden. Wanneer dat zal gebeuren, is voorlopig wel nog onduidelijk.

Het vierde seizoen van The Masked Singer gaat op 20 september van start op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...